writing-img

RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI

clock-img

14.09.2009, 20:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Aqua jutri ti želim fajn zmenek.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

14.09.2009, 20:27

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Bit, čez en teden ti bomo tu gor vse čestitaleuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

14.09.2009, 20:29

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

aquina - fajn zrihtaj! user posted image user posted image user posted image

metuljček - še kaj letaš tukaj? Kk si?

clock-img

14.09.2009, 20:29

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

iz tvojih ust v CB test....

Blančka..kako tvoja korenjačka..... in kako ti..ste dobro

clock-img

14.09.2009, 20:30

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Smo kar ureduuser posted image .
Izcedki so najboljši znak za zanositev. Smo IVFjevke znane po teh grdobcihuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

14.09.2009, 20:32

clock-img

bit

pencil-img

1211

heheee... mogoče ker sta bila zmrznjenčka...pa sta me z ledom piknila..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2009, 20:34

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

iz tvojih ust v CB test....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

14.09.2009, 20:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Bit blančica se nikoli ne moti

clock-img

14.09.2009, 20:38

clock-img

bit

pencil-img

1211

sonček33......blanč to čuti ...al bere iz krogleuser posted image user posted image user posted image

blanč..krasna sta tvoja črička..sem pogledala..user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

14.09.2009, 20:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

bit pojma nimam, zna bit, da je mal čarovniceuser posted image

clock-img

14.09.2009, 20:41

clock-img

bit

pencil-img

1211

hehehe.... HB je prijazna.....user posted image

clock-img

14.09.2009, 21:08

clock-img

Anonimen

Mi se bomo pa naslednji mesec šli tole igrico (IVF - prvi postopek), pa me zanima, a ve vse pridno papate folno? Ker jaz sem se vmes naveličala in sem nehala, sedaj pa ne vem, kdaj naj spet začnem - ko štartamo postopek, ko zagledam (če) user posted image user posted image ali že prej.
Hvala, A.

clock-img

14.09.2009, 21:22

clock-img

bit

pencil-img

1211

anonimana...danes..začni...user posted image ..pa veliko uspeha user posted image user posted image user posted image ...kam pa greš na postopek....

clock-img

15.09.2009, 06:34

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

In lep dan želim vsem!

clock-img

15.09.2009, 07:06

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Dobro jutro user posted image .

Sem vesela kot strela: dva folikla ste še od nekod se pojavila, tako da imam trenutno čisto petko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa še enega manjšega zadaj user posted image ). Moj je bil pa tečen, da saj vem, koliko jih je, jaz sem pa ves čas težila, da se mogoče še kakšen pojavi in evo ti jih kar dveh user posted image .

Se mi sploh ne da v službo, bi kar sanjarila doma user posted image . Danes stopka, punkcija v četrtek. Torej si lahko naprej mantram: Nosečka sem in tri zamrznjenčke imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

15.09.2009, 07:07

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Ooo, Pija, tebe pa že sto let ni bilo tu user posted image . Kdaj bo spet kakšen postopek padel?

Pri nas so folikli okoli 20 veliki, bom pa danes vseeno še eno malo pivičko ruknila, da še bolj zrastejo user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 15.9.2009 7:13:42 >

clock-img

15.09.2009, 07:09

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Aquica, a ti si bila tudi tam? Kdaj si pa bila? Jaz sem malo pred šesto prišla. Rjav pulover, spodaj majčka, temne kavbojke, balerine.

Blanč, kako sta tvoja malčka? Tudi med IVF otročke zaidem, pa me je zadnjič kar stisnilo. Upam, da se vse lepo razplete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.09.2009, 07:11

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Bit, ti kar pridno delaj na plusku user posted image .

Zarja, kdaj že greš po eskimčka user posted image ?

Aja, endometrij je bil pa še kar 9 user posted image . Tale naš ata malo po partizansko meri user posted image .

clock-img

15.09.2009, 07:34

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sem vesela kot strela: dva folikla ste še od nekod se pojavila, tako da imam trenutno čisto petko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa še enega manjšega zadaj user posted image ).

Arnejček, user posted image za čisto petko, čisto praznično. Sta z atom super zrihtala, YESuser posted image

clock-img

15.09.2009, 07:35

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sem vesela kot strela: dva folikla ste še od nekod se pojavila, tako da imam trenutno čisto petko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa še enega manjšega zadaj user posted image ). Moj je bil pa tečen, da saj vem, koliko jih je, jaz sem pa ves čas težila, da se mogoče še kakšen pojavi in evo ti jih kar dveh user posted image .

Se mi sploh ne da v službo, bi kar sanjarila doma user posted image . Danes stopka, punkcija v četrtek. Torej si lahko naprej mantram: Nosečka sem in tri zamrznjenčke imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Ti si kar ponavljaj pozitivno mantro, me pa bomo navijale in držale pestke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Aqui  čakam raport user posted image    user posted image   user posted image

clock-img

15.09.2009, 07:44

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Bravo arneja user posted image user posted image user posted image user posted image .
V četrtek pa držimo pesti user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

15.09.2009, 07:56

clock-img

metuljci

pencil-img

212

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
metuljček - še kaj letaš tukaj? Kk si?

ja te dni sem bolj malo tu gor. mam neke probleme v službi user posted image

včeraj sem bila v mb, me je pričakal moj dr., jajčniki so še malo povečani. moram počakati 2 mentruaciji in pri drugi poklicati, ker bom šla direkt v postopek. postopek bo drugačen, kjer je manj možnosti, da bi prišlo do hiperce. če pa bi prišlo, pa bomo šli na riziko. user posted image

clock-img

15.09.2009, 07:57

clock-img

bilka

pencil-img

90

Dobro jutro punce, imam eno uprašanje če mi boste znale odgovorit..

kdaj se dela test za nosečnost po prenosu zamrznjenčkov v naravnem postopku, ali ker je naravno gledaš tisti dan ko bi mogel dobiti menstro ali kako, pri postopkih je bilo mal drugače??

hvala za pomoč in lp

clock-img

15.09.2009, 08:15

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Biba.... kaj je to zdej stabo.....te daje nosečniška nespečnost....user posted image Kako si...glede ata...bo sedaj bolje....še 22.09 potem imaš pa mir za nekaj časa pred njimuser posted image user posted image

Ne bom priznala, da ga že zdaj pogrešam (je rekla hlipajoče)user posted image ....

clock-img

15.09.2009, 08:20

clock-img

biba007

pencil-img

1124

Loremi, hvala za kofi...evo, pa da pridenem še ščepec (ali dvauser posted image ) kalorij...sicer so bile originalno namenjeneuser posted image , ko je zdaj treba jest za tri....ampak v upanju, da bodo tudi tule delovalo bodrilno...evo, double-layerd-chocolade-tortica:

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem