najprej vsem en prisrčen pozdrav!
moram se vam opravičit, ker me dolgo ni bilo na forumu (to je za tiste,ki ste me vsaj malo pogrešale
)
vzela sem si nekaj časa, da pozabim na vse skupaj, se posvetim sama sebi in naberem energije za moj (upam da zadnji) postopek.
v tem času ko me ni bilo, sem se naučila, da moramo na vse stvari gledati pozitivno in srčno upam,da tokrat uspe. ne bom brala nazaj kaj se je in kaj se dogaja, ker bi rabila cel teden, da bi mi uspelo
samo,roko na srce, ste pa res ene klepetulje (mišljeno pozitivno)
da ne bom preveč blagovezila...vsem, ki je uspelo zagledati magičen plusek, želim čim lepšo nosečnost, brez zapletov....na to temo bom še dodala eno zgodbo,ampak v prihodnjih dneh,obljubim.
tiste,ki ste že doživele tisti najlepši trenutek (da ste na svet spravile nova drobna bitja) želim vse najlepše,pa veliko prespanih noči
tiste,ki pa se še borite, tako kot jaz...ne obupat, držim pesti za vse, upam, da se bo našla katera, ki jih bo držala tudi zame?!
v glavnem konec meseca greva z mojim k ata rešu;bomo videli kaj bo. upam da same pozitivne stvari,pa pustimo se presenetit...
aha da ne pozabim;imam še eno vprašanje glede povračila potnih stroškov.
zanima me,kam moram po tisti obrazec;osebnemu zdravniku ali jo dobim pri ginekologu in kako se obračunava kilometrina.tiste ki že imate izkušnje s tem bi vas prosila za obrazložitev
lep večer še naprej...pa se še tipkamo kaj a ne....