NO pa da vidim, če ste kaj pridne danes
Reby, buši pa je buši
, kaj a potem danes ne bo nobene akcije, čaki grem prec gledati, kdaj je prazna luna, mogoče bo takrat, bemti prazna luna je pa ravno na tvoj rok. Nič dečva podvizati se boš morala, če misliš roditi še preden grem jaz na dopust
Žiži, kot vidim provokacija vedno pali, to je tko, če rečeš moškemu, ki noče nekaj narediti: " ma daj, to boš pa že naredil, ali si dec ali nisi dec..." in potem hitijo vsi dokazovati, da so deci. Drgač pa super za 2x2 = 4, mogoče bo pa jutri že 3x3= 9, pa probaj še kaj hoditi v hrib, to naj bi bilo tudi dobro za prekrvavitev.
Modrce sem pa jaz kupila kar v Hervisu, imajo dobre Nike (drgač sploh nisem firmaš), sicer so tudi dragi, mi jih je pa svetovalca prodajalka v Giga Sportu, pravi da ostali športni niso tako dobri za tek.
Ključe, hm hm, jaz jih dam v žep, glede na to, da jaz ne tečem v nekih fancy tekaških dresih, ampak v razvlečeni trenirki, ker imam vedno v žepu še vrečke za djeke pobirati in telefon (just in case).
Loremi, jaz kličem pri septemberski tečki, glede na to, da grem spet v dolgi postopek, bom prevzela špike tam nekje v začetku oktobra, potem pa akcija. Po abraziji pravijo tri cikluse za nov postopek, naravno pa lahko začneta delati že po prvi
, saj tako je meni zatrdil dr. D.
BibaTosltojBond, pa greš ti po pingote, ali kar v nov postopek? Mičken si me konfjuzala
vrtnica.m, dobrodošla med nami, kot je videti, ti je že naša Loremi vse povedala, želim ti uspešen postopek.
BEBIII, pri pingotih ne potrebuješ Supefacta, ker se tu vse bolj cilja na naravno ovulacijo. Sfact te pa v bistvu spravi v meno, potem pa štartaš jovo na novo. Tebi bodo dali minimalno stimulacijo že zato, da zagotovijo ovualcijo, da bodo folikelčki rasti, pa še na endometrij vpliva.