Hoces ga imeti zase... To razumem.. EGO pac..
Ampak to, da ga hoces imeti zase, ker ga imas rada.. tole pa je paradoks...
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Tale je pa kruta, Karmy...
ah je biu sm manjši sarkazem
Zate je to paradoks zato, ker pač ne priznavaš ljubezni. Ker praviš da ljubezni ni. Boga tvoja partnerka. Jaz ljubezen priznavam, verjamem v njo in jo čutim. Rada imam svojega partnerja. Zato živim z njim.
Potem pa mi povej, kako ti imenuješ to, kar mi imenujemo ljubezen. Povej kaj je to, ko imaš še po ne vem kolikih letih mehka kolena pred njim, čutiš metuljčke v trebuhu, hrepeniš po njegovem dotiku, bližini, ko se veseliš vsakega novega jutra, ker veš da bo ta oseba tu? Kaj je potem zate potreba, da tega človeka razvajaš, narediš nekaj, kar ga naredi srečnega, mu privabi nasmeh na usta?
O paradoksu bi govorila samo v primeru, če bi vse to čutila do svojega partnerja, hkrati pa bi vedela, da mi on čustev ne vrača, pa bi ga vseeno želela obdržati ob sebi. Ja, v tem primeru priznavam paradoks.
Dokler pa bom čutila, da mi partner "ljubezen" vrača, dokler čutim, da si me želi, pa ne samo kot predmet spolnega poželenja, ampak tudi kot prijateljico, zaupnico in podporo v življenju, tako dolgo pa paradoksa ne bom priznavala.
Ne pravim, da to kar opisujes ni ljubezen.. Pravim, samo da tista jeza, ki se pojavi, kadar partner ravna drugace kot nekdo pricakuje.. ni ljubezen.. in tudi ni posledica ljubezni.. ampak je posledica egoizma, zelje po lastninjenu in posedovanju v nekaterih primerih tudi odvisnost.
Ampak nisem rekel, da je to pri tebi.. saj niti ne morem.. o tebi vem samo to, da si na tem foromu, pa da mas partnerja, pa da se ti sibijo kolena.. in da si se 2 krat z mano strinjala..
če bi poznali celotno ozadje bi najbrž večina spremenila mnenje.
pa kaj pogrevate stare stvari
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Po temi sodeč si morda avtorica želi 'pogrevanja' oz. bolje rečeno pogovora. Morda je stvar na zunaj rešila, v sebi pa verjetno še zmeraj razmišlja, ali je storila prav. Kaj sploh je prav?
Zase ne znam povedati, kakšna bi bila moja končna odločitev. Seveda bi v prvi ihti hotela zapustiti moža. Če bi to tudi storila, ne vem. Verjetno, bolj ja kot ne.
Če bi ga zapustila, bi se verjetno še dolgo spraševala, ali bi lahko rešila zvezo, začela znova, si dopustila nov začetek, mu dala drugo priložnost.
Če bi ostala z njim, bi me zmeraj grizlo, do konca zveze bi ostal grenak priokus izdaje in ponižanja.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!