writing-img

Porušil se mi je svet :(

clock-img

01.06.2005, 13:08

clock-img

girly

pencil-img

951

joj frizerka :(( . jst sm bla pa tko vesela zate, še posebej, ker mava enako dolg stalež (beri poskušava od julija lani).

A je možno, da je bil kakšen spontani splav al kaj takega? Ker 2 testa pozitivna ! mislem ej...pa si mogoče kakšne hormonske tablete jedla al kaj takega?

ker to je res čudno...

jst ti želim, da se čimprej pobereš, da obrneš nov list v knjigi življenja. počakaj, da bo :hudicek: mimo, potem pa takoj v nov boj in veselo :sloncek:, da bosta s :love: kmalu svojga :duda: crtala

srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.06.2005, 13:29

clock-img

simonas

pencil-img

887

Žal mi je, da se ti je to zgodilo. Pošiljam ti :angel: da te naslednjič čuva in cel kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za malo tolažbe.

Simona

clock-img

01.06.2005, 13:31

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je zelo hudo zate.:rozica: Po moje si bila zihr noseča. Zakaj ti na krvi pokaže ne vem. Vem pa, da so naši G veliki pocarji. No, ne vsi, ampak kar precej njih pa nima pojma. Imam več zelo slabih izkušenj. No, razen z mojo G, ki je res super. Počivaj in počakaj, kaj bo. A pa zihr ni ploda v maternici, ali so ti dovolj dobro pogledali? Včasih tudi kaj ne vidijo. Tudi to sem že doživela in to pri slavnih G. Npr. srčka pri 8. tednih in podobno.:((:((:((

clock-img

01.06.2005, 13:46

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Frizerka, a si mela vrednost hormona 0, al ti je samo rekla, da ni nic (v smislu, da ni nosecnosti)? Mogoce pa je samo bila prenizka vrednost...

clock-img

01.06.2005, 14:22

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Hojla frizerka,

Mi je zal da se pikica ni obdrzala :(( sem bila pa 100% da si nova :nosecka:

Sedaj saj ves da zanosis lahko in kaj kmalu se bo pokazal :modri: :roza:

Mene zanima zakaj imam doma recept za Dabroston...pravi moja G ce se bodo krvavitve se pojavljale kljub tabletam Boscopan ki jih sedaj jem...

Srecno Nannn :muca:

clock-img

01.06.2005, 14:33

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((

Ojoj Frizerka. Drži se in naj te :angel: čuvajo.

Pa srečno,

Anitka:pika:

clock-img

01.06.2005, 15:29

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Astra-meni je sestra samo rekla da v krvi ni bilo tega nosečniškega hormona in čisto nič druga.Zato jaz sklepam da je bila 0.

clock-img

01.06.2005, 15:41

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Pa tebi bi morali v številkah povedat vrednost hormona. Bebci!

clock-img

01.06.2005, 15:47

clock-img

BaGSi

pencil-img

312

žal mi je:(:(:(

Ne obupat, naslednji mesec pa spet hitro :sloncek::sloncek:

Vse dobro ti želim!!!!

clock-img

01.06.2005, 17:08

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Porušil se mi ti je svet...verjamem :(( ...točno tako kot meni pred enim letom! CB 2x pozitiven (zelo zelo rahla druga črtica - ni bilo še teh s pluskom). 5.dan izostanka pa krvavitev!!! Takoj na urgenco, tam pa me je zdravnica nadrla zakaj hodim, če je samo navadna :hudicek:...:zmeden: Tudi bHCG je pokazal ničlo! Pušenjak pa je lepo razložil - gre za biokemično nosečnost - urinski testi zaznajo ko je hormona manj kot 20 enot (BC mini še celo manj) - nosečnost pa je prava šele od 40 naprej :( ...
Torej gre najverjetneje za oploditev, pri kateri ne pride do uspešne vgnezditve...Ampak deklice - ne obupat!!! Kmalu bo prišel naš čas :bravo:!

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.06.2005, 19:04

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:(:((:( Sočustvujem s teboj :(:((:(

clock-img

01.06.2005, 19:12

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo.:(:((:(
Popolnoma ista zgodba je bila pri meni prejšnji mesec, tako da vem, kako se počutiš...:rozica:
le da je meni po 2 rahlih + prišla M po 1 tednu in nisem šla k zdravniku.(No, sedaj pa imam spet neki šmorn)
Zelo mi je žal,draga frizerka, probaj se nekako potolažit...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

03.06.2005, 12:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem