writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del

clock-img

08.09.2009, 15:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. user posted image Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe.

clock-img

08.09.2009, 15:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Trinity nimamo zdravila za takšne primere..user posted image user posted image  

Mi tudi ne.
Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. user posted image Bolje kot ušesa. user posted image

Zdaj pa grem. Čao.

tebe rame, mene pa križ.
Lepo bodi pa oglasi se kaj.
Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni.

clock-img

08.09.2009, 15:22

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. user posted image Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe.

no, pol danes ni skokec a ne?
Upam, da bo čimprej spet stari Valentin..user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2009, 15:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Trinity nimamo zdravila za takšne primere..user posted image user posted image  

Mi tudi ne.
Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. user posted image Bolje kot ušesa. user posted image

Zdaj pa grem. Čao.

tebe rame, mene pa križ.
Lepo bodi pa oglasi se kaj.
Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni.

mene pa nič! še zaenkrat! user posted image user posted image

clock-img

08.09.2009, 15:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot user posted image ! Tak! user posted image

clock-img

08.09.2009, 15:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Upam, da bo čimprej spet stari Valentin..user posted image user posted image user posted image

Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! user posted image

clock-img

08.09.2009, 16:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot user posted image ! Tak! user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

08.09.2009, 16:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! user posted image

verjetno je res zarad cepljenja. jutri bo že spet stari skokec.user posted image

clock-img

08.09.2009, 17:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mi pa smo dobili gugalnico za Lijo user posted image user posted image user posted image user posted image ji je ati reko, da ima zdaj mir do 12 let. On res upa, da se bo mu L. do 12. let gugala v stanovanju user posted image  user posted image user posted image user posted image Toti moj user posted image tud tako ven vrže, da mi je slabo ponavadi..user posted image user posted image

user posted image

tak, zdaj pa smo kompletni, sam en predalnik še rabimo pa imamo dovoljuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.9.2009 17:54:26 >

clock-img

08.09.2009, 18:03

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

kak je Lija lepa user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2009, 19:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čer, jaz sem pripravljena na klepet user posted image

clock-img

08.09.2009, 19:42

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha user posted image user posted image user posted image

NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov.

Najaa, seveda, da me ne brišeš user posted image

clock-img

08.09.2009, 19:42

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

evo, ena bolj sveža slika našega Mihauser posted image

a to je konkurenca Lei user posted image kaka čupica user posted image

clock-img

08.09.2009, 19:45

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako...

clock-img

08.09.2009, 19:51

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako...

zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča.
Jaz si sicer delam vse z 0,5mlekom.
Super, da si dobila stvari user posted image

clock-img

08.09.2009, 20:00

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

joj punce..jaz sem delala malo večjo luknjo na flaški pa sem naredila zeeeelooo prevelikouser posted image ...je pojedla v 2minutah 120ml kašice za lahko nočč...bilo je zelo gosto pa je še vedno zelo teklo tako da sem jo hranila v sedečem položaju da ji ne zaleti...sedaj pa bom šibala v lekarno....20km imam do nje...jaouser posted image

clock-img

08.09.2009, 20:05

clock-img

trezika

pencil-img

3981

zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča.

user posted image meni so tudi rekli da je bolje začet z mlekom z manj maščobami...ali pa 3,5% razredčiti... očitno spet ena stvar pri kateri se P ne morejo zediniti...

clock-img

08.09.2009, 20:10

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

user posted image

ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.user posted image

clock-img

08.09.2009, 20:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.user posted image

točno tako!

clock-img

08.09.2009, 20:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

čer, jaz sem pripravljena na klepet user posted image

Tud jaz se pofočkam. user posted image

clock-img

08.09.2009, 20:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

točno tako!

KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. user posted image Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe.

tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?

clock-img

08.09.2009, 20:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober večer!!!! user posted image

clock-img

08.09.2009, 20:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Še z moje strani dober večer bomo kako rekle preden me moj zabriše dol?

clock-img

08.09.2009, 20:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

točno tako!

KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. user posted image Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe.

tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?

jaz ji dajem mleko samo ko delam rižolino in ko jema špinačo. Drugače ne.

Se vidimo čez 20 min. mora tomaž neke maile poslat, pa na službenem računalniku nima neta user posted image

clock-img

08.09.2009, 20:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

tasa, le pridi nazaj. Bomo eno pivo ruknile. user posted image

PERSIDA kako si? Nam boš pokazala kako sliko s krsta?

KOKICA, mali spi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem