writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del

clock-img

09.08.2009, 22:53

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

saj vas ne folgam niti brat večuser posted image user posted image ko končam je čas za spanjeuser posted image sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazaluser posted image ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibaliuser posted image ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČEEEEESTITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image ......TOLE PA JE BRZINSKO.........ŠE KIRAuser posted image user posted image

clock-img

09.08.2009, 22:53

clock-img

cvetka.marjetka

pencil-img

33

saj vas ne folgam niti brat večuser posted image user posted image ko končam je čas za spanjeuser posted image sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazaluser posted image ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibaliuser posted image ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaauser posted image user posted image

Čestitke!user posted image user posted image user posted image Pa držim pesti, da bo vse ok. user posted image

clock-img

09.08.2009, 22:54

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!

user posted image user posted image user posted image a že mate parcelo?

Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo user posted image ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

clock-img

09.08.2009, 22:58

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Ma bravo...oh, bo pa luštno....user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

clock-img

09.08.2009, 23:04

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Resno, a Persida pride?

rekla je da ja,če pa bo pa bomo videli user posted image

itak da bo, ker odpovedni rok je potekel user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

09.08.2009, 23:04

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!

user posted image user posted image user posted image a že mate parcelo?

Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo user posted image ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo user posted image user posted image user posted image

toplo priporočam... glede na tvojo taščo boš večno hvaležna user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

10.08.2009, 06:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro.
Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat user posted image . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko user posted image pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden user posted image

clock-img

10.08.2009, 07:06

clock-img

pocka

pencil-img

2326

jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat.user posted image
Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti.user posted image No dosti jamranja z en post...user posted image user posted image user posted image

Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

10.08.2009, 07:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat.user posted image
Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti.user posted image No dosti jamranja z en post...user posted image user posted image user posted image

Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna.user posted image

user posted image user posted image zate in user posted image user posted image za tvojga,da ne zboli.

clock-img

10.08.2009, 07:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Jutro,
no mi smo pa naspani; Lea je zaspala snoči ob 21:30 in spala vse do 6:30, ko je rabla cicko in zdaj še kr dremlje naprej....
jaz sem si pa user posted image kr zunaj na svežem zraku privoščla, pa cunje sem že dala sušit, zdaj pa grem WC zglancat; se je nabralao praha zdaj ko nas ni blo - to je prednost šume v kateri živimo.....

dopust: smo se imeli OK, malo pohajali, malo delali in tako; no vreme nam je tudi malo ponagajalo ma ni blo hudo.....

GH: mi smo tudi že probale z korenčkom, robidami, banano pa nam nekako ne gre; noče niti čaja, ne vode samo joško tako da se včasih čez dan dojiva tudi na dve uri; edino kar poje je Hippov gres, ma ga ne dajam vsak dan...

zobki: nič na vidiku, se pa slini za znoret

vsem, ki ste imeli mini RD, čestitke user posted image pa dobrodošle nove čveke user posted image

clock-img

10.08.2009, 07:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

ma bravo, to je pa bla prava akcija, čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 07:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 07:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aja, dobro jutro user posted image

clock-img

10.08.2009, 07:40

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Maruša je že pokonci (že, ker ponavadi vstaja enkrat po osmi uriuser posted image ) ... zdaj pa si prepeva na veliki postelji user posted image

clock-img

10.08.2009, 08:22

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dobro jutro še od mene.
Trenutno tišinauser posted image  zato moram malo prste potreniratuser posted image .Kot sem že včeraj rekla je bila čudežna nedelja več ali manj jedla in spala ko sta ,pa bila budna ,pa kar jamrala ,če nista mogla takoj zaspat.
No mami še upa na kak tak dan.

ema tiara- čestitke user posted image
Najaa - piknik seveda ,da jaz manjkam user posted image .Edino kaj prinesem še določite ,pa je. 

clock-img

10.08.2009, 08:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image   ena slikca bebijev šašavk,haha

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

VAU!!!!! ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s. Pa sta načrtovala? Ti ni treba odgovoriti, če nočeš....user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro.
Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat user posted image . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko user posted image pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden user posted image

Ojoj, Tasa...user posted image user posted image user posted image . Jaz pa moram povedati, da je Valentin zaspal ob 19.30h in spal do 06h..se najedel in sedaj še vedno spi. REKORD!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 09:04

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolenjskem jih že lepijouser posted image

clock-img

10.08.2009, 09:45

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

na FB vse izveš :))) pa še več slikc je ,haha

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.08.2009, 09:46

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, dobro jutro user posted image

daaaaaaaaaanuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.08.2009, 10:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Daaaaaaaaaaaaaan!

Vsem, ki rabite danes energijo, pošiljava z Niko user posted image in  user posted image . Mi smo spali dobro. Jedla ob 4h in spala do 9h, kaj čem lepšga?
Zdaj pa odmor za jogurt (smuthie - felix, se vedno na tebe spomnem user posted image ) in kofe. Danes imam čistilno akcijo.

pocka, upam da je res sam od klime.

clock-img

10.08.2009, 10:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sam ta slika je pa res zaaaakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 10:10

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

kaj danes, ko je ponedeljek, pa imamo vse neko čistilno akcijo?
jaz perem že 3.stroj in zadnji za danes;
je pa Lea spet nazaj stara Lea zdaj ko smo doma in je že debelo uro v svojem ležalniku in se igra z lokom; mami pa v akciji......

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 10.8.2009 10:11:28 >

clock-img

10.08.2009, 10:11

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sam ta slika je pa res zaaaakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem