cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del

clock-img

12.08.2009, 22:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
hahahaha. Pa daj ko dobiš, jo rukni gor. Nima veze, na kateri strani je.

a ne rabi bit na vsaki 5. strani??? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma vseeno mi je, kje je. Bomo kasneje pokorigirale, da bo spet na vsaki 5. strani. user posted image

Men se ne da smai tam vzuni stat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas...user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:13

clock-img

yania

pencil-img

2031

ojla babnice...kaj bomo kako rekle....Najaa imaš moj mejl?....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ma vseeno mi je, kje je. Bomo kasneje pokorigirale, da bo spet na vsaki 5. strani. user posted image

Men se ne da smai tam vzuni stat.user posted image user posted image user posted image

saj nisi nič zamudila...ŠE

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pr nas tud ne user posted image sem videla same bloke,bloke in bloke..user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: yania

me že na veliko govorimo...daj še ti....user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Imam ja. Bom poslala. user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ooo yania user posted image
kako ste preživele?

clock-img

12.08.2009, 22:14

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

pr nas tud ne user posted image sem videla same bloke,bloke in bloke..user posted image

pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj..user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image saj sem,če pa mamo take velike bloke tu okol user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image saj sem,če pa mamo take velike bloke tu okol user posted image user posted image

Kaj nisi ti ful visoko?

clock-img

12.08.2009, 22:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll user posted image user posted image user posted image user posted image

JeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeJ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj nisi ti ful visoko?

jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

tak ko v Ameriki???? user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

o, vidim, da ve tudi čakate na meteore... jaz sem se sprenosnikom kar na balkon preselila, ampak nič ni videt... pa ne vem, a zato, ker me ekran čisto oslepuje, al res ni še ničuser posted image user posted image

no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobkauser posted image  prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečenauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

eh, kaj te rokomet špilajo? user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobkauser posted image  prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečenauser posted image

user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:19

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj nisi ti ful visoko?

jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham user posted image user posted image

al pa v spalnico kak user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem. 

clock-img

12.08.2009, 22:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

o, vidim, da ve tudi čakate na meteore... jaz sem se sprenosnikom kar na balkon preselila, ampak nič ni videt... pa ne vem, a zato, ker me ekran čisto oslepuje, al res ni še ničuser posted image user posted image

BRAVO ZA ZOBKA!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem. 

ti le daj...user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image za zobke user posted image user posted image

No, pa da povem kaj je P. rekla včeraj moji kolegici, ko je vprašala kako je z zobki. Rekla ji je, da če otrok dobi vročino to ni zaradi zobkov ampak zaradi tega ker je bolan!! user posted image Zobki baje ne pozročajo vročine, povzročajo edino tečnobo user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj nisi ti ful visoko?

ne,ne..spalnica je na drugi strani user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj nisi ti ful visoko?

ne,ne..spalnica je na drugi strani user posted image

uffff, to pa je sreča, ne? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem