IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Ura je devet.?! Ajde na raport!
mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven

še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res...
Drugače pa pr nas nč kaj novega Lia spi,Laura pr fotru končno jo juter dobim komaj čakam da mi bo spet mal živčkov pojedla oz.poglodala

pa sej ni panike znam bit pa tko tečna da sem hujša kot ona...joj pa sej ni čudna da je taka če je mami včas tečna na kobik

...drugače še kaj za povedat nč kaj pr nas bliska pa grmi mene je strah aja pa še same sva doma ate dela
Aja pa še to morem povedat sva bile z Lio danes zunaj na sprehodu kot ponavadi joj pa imajo vsako soboto poroko tle v starem zdravilišču pa sem vidla fullllllllll lepo nevesto pa svate seveda pa sem dobla kar kurjo polt in me zagrablo da bi se kar poročila pa sej si že dolgo to želim ampak ne vem nekoč mogoče ko bom stara

...
No sedaj pa šibam jutri pa gremo se kopat juhuuuu v maleo Nedeljo Bio Terme to mi je Tasa povedala pa je treba sprobat pa še fulll pocen karte tako da si grem svojo velikkkkkkkkkkk pretežko rit namočit ampak to je pa že tema za drugič

...
Uživajte jutri na srečanju...