writing-img

Punce moje......

clock-img

01.06.2005, 22:04

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Jančika- pa to res človk ne more verjet,.........

Drži se in naj te angelčki čuvajo in pripeljejo še eno zlato bitjece v vašo družinico.

clock-img

01.06.2005, 22:06

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jančika, še tukaj ti izrečem iskrene sožalje:((

Si močna oseba in vem da te čaka še ena sreča, ki bo privekala na svet slej ko prej. Držimo pesti, da čimprej!

Naj te :angel::angel::angel: čuvajo in veliko več sreče v prihodnje!

clock-img

01.06.2005, 22:41

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Jančika, tako hudo mi je zate...

Pa zakaj je treba skozi takšne žalostne preizkušnje? No, saj je Maxica tako lepo rekla - ko boš drugo leto v rokah držala otročička, boš vedela zakaj....

Lp, :pika:

clock-img

01.06.2005, 22:59

clock-img

Bib

pencil-img

266

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.06.2005, 23:06

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Jančika, Joe, Vasja

en velik kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
od nas treh

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

01.06.2005, 23:14

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Res grozno!!!
Drzite se!!
:angel::rozica::angel:

clock-img

01.06.2005, 23:38

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Želim vam, da to čimprej prebrodite s skupnimi močmi, ker mora bit verjetno zelo težko.:(

Doma imata malega "lenobnega" razgrajača, pa naj vama on da moč, da se ponovno poberete in mu drugo leto prinesete domov eno lepo štručko ( po možnosti punčko-bi verjetno rekel Joe).:roza:

Kar nas ne ubije, nas naredi močnejše....ampak da pa mora bit tako hudo, pa tudi ni prav!:grrr:

LP pa brezskrbno poletje vam vsem trem želimo!
Sibil&family

clock-img

01.06.2005, 23:52

clock-img

Anonimen

Zelo mi je hudo. Sem tako močno stiskala pesti, ko si šla h g., pa vidim, da ni pomagalo.

Nič se sekirat, za dežjem vedno posije sonce.Tudi pri vas bo tako.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.06.2005, 07:01

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jančika pomisli na tisto ljudsko, da je vsaka stvar za nekaj dobra in da po vsakem dežju posije sonce!
Pa en šop :rozica::rozica::rozica::rozica:zate!
Lp Paris

clock-img

02.06.2005, 07:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2005, 07:12

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

................... ostala brez besed. Vsaka tolažba je brez potrebe, ker sama še najbolje veš kako to je. Žal mi je, žalujem z vami.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:muca:

clock-img

02.06.2005, 08:13

clock-img

Anonimen

Žal mi je.:rozica:

clock-img

02.06.2005, 09:04

clock-img

Anonimen

:(:(:(

clock-img

02.06.2005, 10:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hvala vsem za spodbudne besede in za sočutje:rozica:. Tokrat me je res trofilo bolj kot prejšnjič, ampak tudi to bom preživela.

Ko sem kdaj brala tule o puncah, ki so imele dva ss ali celo več, sem se vedno spraševala, kako kaj takega preživiš. Pa vidim, da se da. Bohve, kdaj bom spet pripravljena na nov poskus, mogoče nikoli, verjetno že jeseni. Prejšnjič sem komaj čakala na nov poskus, tokrat se mi pa kar upira.

Sem pa danes bistveno boljše volje. Bogi Vasja, kak sem ga prelubčkala včeraj.:love: Pa kak ga še bom:).

clock-img

02.06.2005, 10:40

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja Jančika, otročki so najboljše zdravilo v takih cajtih. ti ga še kar ljubčkaj.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem