writing-img

Vegeta ali kocko

clock-img

08.08.2009, 21:43

clock-img

Anonimen

Kaj uporabite za dodatek za govejo juho, vegeto ali kocko? Sem videla v DMju eno tako zelenjevno mešanico brez konzervansev oz. glumanitata, je katera poskusila? Imajo pa v vrečki ali pa za posip.

clock-img

08.08.2009, 21:45

clock-img

Anonimen

Nic od tega.

clock-img

08.08.2009, 21:52

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Kaj uporabite za dodatek za govejo juho, vegeto ali kocko? Sem videla v DMju eno tako zelenjevno mešanico brez konzervansev oz. glumanitata, je katera poskusila? Imajo pa v vrečki ali pa za posip.

uporabčjam to "bio" kocko iz dm-a, ampak jo dam samo pol ali pa še to ne.

clock-img

08.08.2009, 21:55

clock-img

svita

pencil-img

105

V govejo juho se ne dodaja ne vegete ne kocke,ker pol bi bla to argo juha...

clock-img

08.08.2009, 21:58

clock-img

Anonimen

za govejo juho uporabim samo meso in zelenjavo.

za dodatek k zelenjavni juhi pa imam rajši kocko kot vegeto. če že kaj dodajam.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 8.8.2009 21:59:22 >

clock-img

09.08.2009, 07:48

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

Jaz pa dodam kocko, pa veeeeliko zelenjave, pa seveda govedino in nima prav nič okusa po argo juhi.user posted image

clock-img

09.08.2009, 07:55

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Nic od tega.

Govejo juho kuhamo iz govejega mesa in zelenjave.
Kot je lepo napisala svita - juha iz kocke je argo zupa, ne pa goveja.

clock-img

09.08.2009, 08:07

clock-img

azik

pencil-img

149

Okusi so različni

clock-img

09.08.2009, 08:11

clock-img

Anonimen

jst dodam 2 kocki v veliiiik lonec juhe! se mi zdi presvoh okus brez nje, pa lahko delam kar hocem z zupo, mi nekja manjka.

clock-img

09.08.2009, 08:40

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst dodam 2 kocki v veliiiik lonec juhe! se mi zdi presvoh okus brez nje, pa lahko delam kar hocem z zupo, mi nekja manjka.

Hmm, ce je "presvoh", potem pac povecaj kolicino surovin (meso+zlenjava) ali zmanjsaj kolicino vode.
Iz pol kile mesa pac ne mores skuhat 10L goveje juhe.

clock-img

09.08.2009, 08:41

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

IZVIRNO SPOROČILO: azik

Okusi so različni

Res je, eni imamo radi goveje juhe, drugi pa juhe iz vreck in kock.

clock-img

09.08.2009, 08:43

clock-img

Anonimen

Jaz v kuhi uporabljam kocke (za omake, juhice itd.) ... goveje juhe pa itak ne maram in je ne kuham ... tak da tam notri ne uporabljam ne vegete na kocke user posted image .

clock-img

09.08.2009, 11:13

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Jaz svojemu otroku nikoli ne bi mogla ponudit omak in juh iz kock.Prisegam na zdravo prehrano za svojo družino,pa četudi sem tri ure skupaj za štedilniku.

clock-img

09.08.2009, 11:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.08.2009, 11:25

clock-img

Anonimen

Ne uporabljam kock in vegete, za juho uporabim velike količine začimb, zelenjave in govedine.
V teh mešanicah me moti edino natrijev glutaminat, če gre zgolj za začimbne mešanice brez dodatkov, so OK.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 9.8.2009 11:27:00 >

clock-img

09.08.2009, 15:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Za govejo juho nič od tega.
Za kakšno drugo jed pa včasih (zelo redko) vegeto.

clock-img

09.08.2009, 18:33

clock-img

Anonimen

In iz koliko mesa skuhate juho? Pri nas je bolj problem, da vedno ostaja meso (juho imamo pa radi za 2x).Zato ponavadi dam notri eno kocko ali manj.

clock-img

09.08.2009, 18:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.08.2009, 21:33

clock-img

Anonimen

In iz koliko mesa skuhate juho? Pri nas je bolj problem, da vedno ostaja meso (juho imamo pa radi za 2x).Zato ponavadi dam notri eno kocko ali manj.

Jaz (ali pa dragi, če ima čas user posted image ) naredim iz mesa mesne kroglice, ki jih porabim kot zakuho v juhi. Meso zmiksam skupaj z malo čebule, jajcem, nasesekljanim peteršiljem, strokom česna, sol, poper, malo drobtin, če je preredko. Naredim vlečeno testo in vanj zavijem to mesno maso (kot za raviole), ene 10 minut kuham v rahlo vreli juhi. Če mi ostane preveč kroglic, jih zmrznem za naslednjič.

Občasno, ko me ravno prime, pa meso okisam kot za solato.

clock-img

09.08.2009, 21:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Jaz svojemu otroku nikoli ne bi mogla ponudit omak in juh iz kock.Prisegam na zdravo prehrano za svojo družino,pa četudi sem tri ure skupaj za štedilniku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ko bo hotel v Mc Donalds? Aja, ne bo šel, trapa jaz .

clock-img

09.08.2009, 21:39

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

najprej disclaimer - pri nas vegete ni (sva z mami alergični, meni niti okus ni všeč), kocka pa le za kam, kjer je treba 'jušni fond' pa se nam ga ne da kuhat, pa še tisto je zelenjavna kocka. kakorkoli, v juho ne gre.

za meso pa pri nas ni problema, se kar poje; res pa da mamo vedno samo domače meso, tko da je kvalitetno... sicer pa naredimo polpete (zmleto meso, čebula, jajce, drobtine, peteršilj pa popečt), kislo govedino (čebula, kis, olje, jajček - kokr neka solata), največkrat pa ga pogrejemo v juhi in pojemo zraven praženega krompirja ali krompirjeve solate (na ponedeljek je to običajno user posted image )

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

10.08.2009, 20:18

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

Jaz pa dodam kocko, pa veeeeliko zelenjave, pa seveda govedino in nima prav nič okusa po argo juhi.user posted image

Probaj enkrat spustit kocko, boš presenečena.

clock-img

10.08.2009, 20:23

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Moja tašča prisega na kuho brez kemije. Kupljen sok, vino pelati, karkoli je vse sama kemija.
Jušna kocka, ki jo na veliko uporablja je seveda stisnjeno sveže goveje meso, vegeta mešanica svežih začimb, paradižnikov koncentrat pa sveže olupljeni paradižniki. Tko nekako razmišljajo starodobne gospodinje, ki so rasle gor med leti 50 in 70. Mende bi bil čas, da se novejši letniki losajo tega krša.

clock-img

10.08.2009, 20:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

sem prepričana da če bi ob vsej tej zelenjavi in mesu spustila kocko in dodala samo sol, da sploh opazila ne bi, da je brez kocke. hočem rečt, v tem primeru je ne rabiš, ne?

clock-img

10.08.2009, 20:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ko kuham govejo juho, ne uporabljam nič od naštetega, dodam dosti zelenjave v juho,da dobi nek okus.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem