writing-img

dobrojutro oktobrčice

clock-img

02.06.2005, 12:00

clock-img

bebika

pencil-img

209

UH, ste se pa razpisale.
Chips, sej tud men G ni nič rekla, da lahko mojga sabo pripeljem, sam jest ga bom peljala, da še on vidi to čudovito stvarco. Pomoje se bo na tem pregledu še cel videl, potem pa že negre več na cel ekran, samo po delih-naj me katera popravi, če se motim.
No da vam povem, da so me glih v služmi opazovale in ugotovile, da se mi končno mal trebuha pozna :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lp

clock-img

02.06.2005, 12:03

clock-img

bebika

pencil-img

209

Soncek&luna midva greva danes gledat stanovanje na Gogalovo 8, če gremo slučajno istega gledat. A ga ti kupuješ, ali gledaš najemniška stanovanja?

clock-img

02.06.2005, 12:30

clock-img

Udb

pencil-img

5380

uF, MAM SREČO DA SE MI NI TREBA PODITI ZA STANOVANJI!! ;) Se opravičujem za dretje!

Še malo pa odrinem v Lj...kam naj se dam za eno uro!! No, vsaj lepo vreme je!! ;)

clock-img

02.06.2005, 12:30

clock-img

chips

pencil-img

758

Pol bom pa jez tudi mojega:love:zraven peljala.
Že na NS je bil čist srečen ko je videl:duda: in slišal srčeka.Sedaj pa je :duda: verjetno že mal zrasel:)-:)-:)-, saj ne mora rasti!!!!
Kr naprej glea slikce ki sva jih dobila na pregledih,že komaj čaka da bo cartal!!!

clock-img

02.06.2005, 12:32

clock-img

chips

pencil-img

758

Udb pojdi v BTC če ni predaleč(se ne spoznam preveč na LJ.) ,jaz grem vedno o sem kje blizu Ljubljane še mal po trgovincih pogledat.

clock-img

02.06.2005, 12:51

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz grem na jaka platise...samo sem ravno odpovedala, ker mi ne bo zneslo... sem ponovno zmenjena v sredo next week...ga pa najemam trenutno, ceprav sem danes dobila eno ponudbo za nakup... no, pa gremo spet na lov za krediti...

clock-img

02.06.2005, 14:40

clock-img

uma

pencil-img

313

Šele sedaj sem našla cajt da pogledam na RR in glej koliko je že vsega.
Lep dan je danes. Komaj čakam na mojega :love: da pride in gremo jest. Mi je zapasala pizza. Pa mora še njemu :)-

Drugače pa sem danes oddala eno obsežno nalogo za faks in sem resnično vesela. Kamen se mi je odvalil od srca. A ste čutile kako se je zemlja zatresla? :)-:)-:)-

Uživajte v sončku ali bolje v obeh sončkih.
:rozica:

clock-img

02.06.2005, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem