eh,
kofi, sploh ne krvavim...moje telo se oklepa pikice, ko da je moj zakladek in ga mora donosit....ne dojame, da pikica ne živi več...
Drugače pa sem se malo potolažila in sprijaznila z zadevo... moram pa še nehat razglabljat zakaj se je to nardilo...najbolj verjetno je krivo to, da me je stresla elektrika (js sem pa misla da bosta za posledico dvojčka- ker črn humor

), če pa strokovno gruntam, je pa bila tole ziher kaka genetska napaka....mah brezveze se nekej obremenjujem. Prvič sem še zmer bolj "švoh" od prvega poroda in drugič, Doroteja me še vedno 100% potrebuje, saj jo še vedno dojim in mamo ponoči potem cele panike, ko ni mleka zarad sekerancije....
Aja, tut jaz rabim še kako
idejo za futrat tamalo...ona bi mi skos neke zelenjavne juhice papcala, pa ji ne morem to 3x na dan kuhat...jogurtov ne mara (sadnih), skutko je sam breskavo, polento samo s kako zelenjavno omakico (zelje), kar sem ji ponudila sir, mi kruh meče ven, prej pa je skos kruhka jedla...gris fuj, na hrenavke je popadljiva, sadje na splošno ne ljubi preveč (grozdje poje samo po nesreči, če si ga sama slučajno stlači v usta, kot itak vsako stvar). Dejte mi povedat kako je z
ribami. A jih že lahko dam?
< Sporočilo je popravil čebeli -- 13.9.2009 8:02:04 >