IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
mi smo imeli v petek posvetovalnico in zdaj sem pa res čisto pomirjena glede 'hitrosti' razvoja mojega sinčka. Čisto vse je o.k., P je rekla, da govor sploh še ni pri tej starosti 'smiseln', kar pomeni, da tudi če nekateri otroci že govorijo določene smiselne besede, sami še ne vejo, kaj le-te v bistvu pomenijo.
sicer se pa bližamo manekenskim meram in sploh nismo več debeli! 10.400 g na 75 cm. priden jaša!
lep začetek novega tedna vsem!
No vidiš. In še enkrat, kot si napisala. Ne se sekirat!! Itak da otrok ne ve, kaj pomenijo prve besede. On pač ponavlja za nami in se tako uči. Bravo tudi za težo! Vidš, vse se samo poklopi.
Mi smo pa bolj med suhci. Ima (po domačem metru, pred par dnevi) 75 cm in 8300 gramov.
Tai pa lula zdaj že kar 2-3 krat na dan v kahlico. Kakanje zamudim, ker on naredi le hhhggg, pa je konc. Lulat pa ga dam po vsakem spancu in še kdaj vmes. Včeraj pa sem jaz šla zvečer na wc, sem zaprla kopalnico, mali pa je šel do vrat in gor tolkel, pa ga je moj klical, češ da pridem hitro in da naj pride k njemu. Je pa bil takrat brez plenic, ker je bilo malo pred večernim kopanjem in sem ga pustila malo brez. Le bodi in hlačke. No, in Tai tolče po vratih in nekaj jamra, potem pa gre stran in se polula! Bogi revež, je hotel povedat, da mora lulat! Ker vedno lula v kopalnici v kahlico. Drugič ga takoj noter spustim.
nič, tai je zaspal, jaz pa likat.

Meni pa to ni muka. Ok, navdušuje me tudi ne.