čujte!
kako vam zaspijo otroci? se to zgodi hitro ali morate tudi po dve uri ležat z njimi, kot jaz zadnji teden z gromkim.madona.. da se mi meša poleg.
...ima vse znake zaspanosti. mane si očke in na veliko zeha. je umirjen. tik pred spanjem. pol pa ko mislim, da bo zdaj zdaj zaspal, evo ti ga na, spet auf.. in sede na rito, tolče z rokami okoli sebe, grabi slona, se zabava in žvrgoli. jaz sem čisto adijo.
pa še to vam povem! preden se je ta bedasta ura menjala, mi je ob pol osmih spaaaal. zdaj mi še okoli pol desete zvečer rogovili in črička. to je za znoret!
IZVIRNO SPOROČILO: martka
ja, sem brala od kavice post do konca, sam čaki mal.... cele dneve pa tud ne fu.ka, kadarkol jo kličem je ne dobim....
kako me ne dobiš?
- hudirja, spet je bil
gromki na delu. žuli in vlači gsm - itak nanj nič več prav ne slišim.. očitno bo treba zadevo zamenjat.
in btw, nisem imela nobenega tvojega klica zabeleženega.
ja arupnik, kaj boš rekla na to in ostale prpopane teme?
če se ti zdijo zanimive - kar nedvomno tudi so in jih želiš deliti z nami, podeli še svoje mnenje.
ne vem pa, koliko je smiselno komentirat in debatirat o nečem, na kar me tukaj dejansko nimamo vpliva.
..vsekakor pa je nedoumljiva groza in si sploh ne znam predstavljati, da se v svetu dogaja kaj takega.
v navalu besa in gneva bi tiste, ki so sodelovali pri tovrstni svinjariji, skalpirala in jih odrla kot prašiče.
- pa vendar. ali bi imela zadoščenje?!
močno dvomim.
http://www.svood.org/