Dobro jutro, ponedeljkovo jutro
Dans ponoči pa smo mi bolj mal spali. Do 2h ponoči je tai pogosto jamral, zobki.
Do 2h jamral vedno pogosteje in se /naju zbujal, nakar sploh več ni zaspal. Sem mu dala sirup in ta lumpek se je tako prebudil, da je sedel z nama v postelji, se smejal in plazil.
. No, ponočnjaka smo le umirli, pa sirup je tudi prijel in od 3h dalje smo le spali.
Zbudil pa se je že spet ob 7h!
. Zdaj pa spi, jaz pa zaspana. Maa...me rihta...
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77
Jutro!
Še ena, ki pride samo, ko kaj rabi. Sorči...
Saj vem, da ste o tem že kaj rekle, pa vendar... A že uporabljate avtosedež 9-18 ali še vedno lupinico? Katere sedeže imate in zakaj ste se odločile prav za takega. Mi šele kupujemo in vsaka info iz prve roke pride prav.
lep dan vsem
Midva sva sedež nabavila pred 14 dnevi. Sva anjprej hotela 9-36, pa sem veliko prebrala in si premislila. Ne more EN sedež zagotoviti toliko varnosti za TOLIKO LET RAZVOJA.
No, sva kupila Römer-ja King, 9-18, tistega najnovejšega z ABS na ramenskih trakovih in notranjo zaščito s pasom (da je školjka znotraj pritrjena s pasom. Do zdaj sva zadovoljna. Nesreče pa ne bi rada probala, da bi videla, kako se bi obnesel.
Otika...nahrbtnik. najprej sem si enga na bolhi kupila za 10 eur, najbolj navadnega, da sem videla, če mu bo to sploh pasalo. Ker mu je bilo fajn, pa sva potem kupila Chiccota, Caddy ,
http://www.chicco.si/ProductDetails/11/pgoid/c07a6be2-894a-4573-bb15-1feef6ace943/lang/Croatian/Nahrbtnik---Caddy.wshtml, . V akciji je bil za 95 €. Midva sva ga probala kar v trgovini. Takoj ko sva ga posadila noter, sva videla, da je super, ker vidiš kako sedi. Sva ga potem še dala v Filikid (al kak se reče), pa se je skoraj izgubil noter. Mi trije smo zadovoljni (tai tudi). Zadostuje potrebam za izlete ali pohode, kjer ni otrok noter od zore do mraka. Če pa bi bila res planinc, pa bi verjetno nabavila Deuter-ja, sam ti povem, da ne bi otroka mučila, da bi sedel noter cel dan.
Meni je komot zaspal noter, še uspavalo ga je pozibavanje. Pa imaš na ramenskem traku praktični žepek, pa še zadaj je torbica za kaj noter dat. Videla sem Deuter-ja v Intersportu za 135 € (sam ne vem al I, II al III), pa v Maya Maya imajo tudi nahbtnike pa poleti celo znižanje do 50%. Mal poglej. Škoda da nisi bližje, bi ti ga posodila, pa bi videla kako je.
Pa glede da sta Neža in Tai nekako podobna po kilaži in višini in oba bolj lahkokategornika (oz. manekena

), bi ji po moje kar pasalo. Sam to je najbolj zdaj, drugo leto še mal, pol pa konc. Ker je do 36 mescev, sam predstavljaj si potem tisto težo nosit.
Ima pa naša Katja_p Deuterja. Pa tud hodijo okrog. Pa še njo povprašaj.
lep dan,
blackoffe, pa daj ti mal krajše tekste na linku, no, meni se ne da tolk brat.