IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
ma ne, samo pomislila sem na eno od alternativ, da se maš še zmeraj fajn ... sej veš, bolje išta nego ništa ...
am ... mal sm zlobna.
jah ne vem, pol je pa res mogoče najbolje, da si omisliš kako diafragmo. sama nisem uporabnica le-te.
a kondomi so iz mode? al jih gospod nočejo? rebrasti, bodičasti, z okusom jagode, banane ... ??
jah, klinc sej vem, natikat gor tisto reč včasih zmoti 'tok dogajanja', pa še on te ne čuti tako, kot bi te lahko.
ana luna, pa ti boš kavico čist znorela... zdaj bo hotla pa vse naenkrat sprobat... pa še glavničke zraven... hehe... ne nisem zlobna, sam mal se šalim...
rebrastega na junaka, bodičastega na jezik, bananinga na ... kaj jaz vem, že kam...na kak pripomoček-igračko... če drugega ne, bo zabavno...
me tako boli grlo, da komaj požiram... aja, sperma pomaga, a ne? pa kaj če je dragi do srede v beogradu, jaz sem pa morala doma ostat in tale zahrbtni virus zdravit. moj, lukov, gajin. zdaj sta obnadva skor ok, jaz sem pa pokasirala. in zadnja porcija beljakovin je bila v petek. kje je sreda?? bom že brez tega zdrava! no, pa pol za preventivo.
izkoristite lepo nedeljo!