cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Trgovina Kik

clock-img

14.09.2009, 18:36

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz velikokrat grem v Kik, ko sem v tistem koncu Lj. in moram reči, da vedno kaj najdem. Če ne zase, pa za malega ali moža. Saj imajo čisto lepo zložena oblačila - po številkah, mislim. Dobro, spodnje perilo in to je res bolj kot ne razmetano po košarah, ampak ostalo je pa v redu. Pa tudi dobra kvaliteta je - sploh za otroka, ko preraste v eni sezoni vsa oblačila ali jih pa strga, ko gre na igrišče jaz ne kupujem ne vem kakšnih dragih oblačil. Recimo je dobil ene res hude hlače za darilo - od Osh Kosh, pa vem, da niso bile poceni. Kaj se je zgodilo? Drugič, ko jih je oblekel, je padel in je naredil luknjo v kolenu. In kaj naj zdaj z njimi? Mogoče lahko tiste, ki nimate tako "štorastih" in divjih otrok kupujete kje drugje, meni pridejo v poštev bolj kot ne take poceni variante user posted image Res je pa tudi to, da v vsaki trgovini norim, saj imajo za punce veliko veliko več oblačil, kot za fante. Pa naj bo to KIK, H&M, C&A in vse ostale, povsod je isto.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

16.09.2009, 21:43

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Pozdravljene!

Jaz sem v Celju v KIKU našla cunjice za mojo malo... enkrat sem zase eno majco kupila, pa moj si je kavbojke...drugače pa greva v KIK za najino malo... Ravno včeraj pa sem bila v Velenju v KIKU pa je bilo že vse zelo pobrano..pa sva vseeno kupili tri puloverčke...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem