Dobro jutro!
Vedno pozabim o čem vse je tekla debata....
Hm, uhančki: ja, sem ga imela v popku že uf let nazaj, pa sem ga enkrat čist po naključju dala ven, ker sem zgubila tisto bunkico ko zapre uhanček. Nisem imela nobene druge primerne (vse so bile večje) in ker se mi je luknjica zoožala, zaradi tega uhančka, tudi drugih debelejših nisem več spravila not. No, pa sem rekla, da ga ne bom več mela. Luknjica se je pa po moje v roku 14 dni zarasla, tako da če bi hotla imet spet uhan, bi mogla it ponovno na luknjanje. Je bla pa ena ful dobra stran tega obdobja z uhančkom v popku, namreč zaradi uhančka sem več telovadila in sem skos imela lep trebuh, ko ga ni blo več not, sem pa začela vzhajat
.
Smučanje,punce jaz se ne bi igrala s tem! Sama sicer ne smučam, ampak tudi če bi bi to leto preskočila sezono. Nič ni več vredno kot pa zdravje mojega
!!!!
kitty, ne bit žalostna, to še nič ne pomeni. Nimaš tako groznih rezultatov. Dokler nimaš več kot 4mm, je še vredu. Lej, jaz sem imela več kot 6mm, sem šla na biopsijo in zdej po več kot treh tednih pričakujem normalen izvid. Lahko mi pišeš na ZS če te kaj več zanima.