IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo
petruscha: kateredva vozička imaš??? in zakaj nisi zadovoljna?
Hotela sem imeti Quinnija (ne vem na pamet kater model že), pa ko sem prišla v trgovino mi nekako ni bil več všeč, ker se mi je zdel tako velik, nisem se več poglabljala naprej. In vidim jaz Peg Perego Skate in vsa navdušena, ker ima košaro, ki se premontira v športni del. Drugi pa niti gledala nisem več naprej, ker sem čist zapalila. Seveda ga nisem takoj kupila, ker sem gledal malo cene na netu in vidim, da je na soncku.si ravno akcija teh vozičkov. Redna cena 630 EUR, v akciji pa mislim, da okoli 510 EUR. In seveda hitro naročiti, da jih ne zmanjka.
NO in mi dobimo štručko, ki pa ni ravno maral voziček. Saj košara je dobra, samo športni del pa je čist mimo, vse je nekam ozko, kar me pa najbolj moti, da nima odlagalne košare. To res pogrešam. Aja, pa da ne omenjam, da nimajo original marele. Ko je bil Leon še v košari sem si pomagal z pleničko, kar je OK. Sam poleti sem res pogrešala marelo, ne gre pa res nobena gor, menda jih dobijo v SLo šele sedaj v septembru.
Petem, pa še dopust in gremo vlečt celo kramo, pa je voziček kar naenkrat bil prevelik, zato sem si omislila še voziček marelo od PIKOLa (HB da ni bil drag) in res sem ga uporabljala celo poletje in še sedaj, samo ni ravno praktičen za makedam, jaz pa žulim z njim vsepovsod in je že precej uničen in vse cvili.
No, takole je to bilo pri nas z vozički. Sicer moj korenjak

ni ljubitelj vozičkanja

.
Skratka, dobro premislite glede vozičkov, glede na to, da bodo naši pikeci na svet privekali v maju, se je treba vprašati ali je smiselno kupovati košaro (košare so nekje 200 EUR) in pa za kje kupujete spoh vozek, za v mesto ali za na podeželje, itd...