IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Lep pozdrav!
Se opravičujem, če slučajno ne pišem na pravi forum...
Imam 8 mesečnega sinčka, ker dojim,s fantom nisva imela za kontracepcijo tabletk, ampak samo kondome ter ''pazi'' :)Po nesreči sem spet zanosila, vendar nezaželjeno.V načrtu sem imela čez dve leti ali tri.Danes sem imela že ginekološki pregled, dala mi je napotnico za v Lj, šla sem na babiško šolo k socialni delavki in se naročila za splav.Sem v 7 tednu.Rekli so da lahko prekinem nosečnost tudi s tabletko, vendar sem odklonila.Torej grem v ponedeljek operativno.Baje dobim narkozo in moram tam ostati 5- 6 ur.Bi pa rada vprašala tiste, ki ste bile na prekintvi nosečnosti, kako to poteka?Lahko potem še zanosiš?Ker sem slišala vsesorte stvari o splavu, tudi na internetu sem brala vsemogoče....Domačim, razen fantu pa tega ne nameravam povedati.
Lepa hvala za odgovore.
Poznam občutek... Jaz imam doma 13mes punčko in 1 po tistim, ko je dopolnila 10 mes sem šla k G, ker sem konstantno imela hude težave po porodu in z mojim sva mogoče 7x v 10mes seksala, ker nisem morala

in kaj sem izvedala??? da sem noseča, čeprav sem imela M in po njej nisva nič seksala

Tudi midva sva želela čez 2-3 let ponovno delat na

in tudi 2 tedna preden sem izvedal, da sem sploh

sem se odločila, da bi samo našo punčko imela, ker imam vedno težave med

in nisem hotili, da bi bila brez mene, če bi morala v porodnišnico med

........
Sedaj sem že 23.t

in sem že pri 19.t bila za 2 tedna v porodnišnici, ker imam zelo nizko posteljico, ki presega 2cm čez NMU. živim sedaj pri mami in ne moram paziti na svojo punčko. Mož je doma od 25.7 z njo dokler ne gre v vrtec 1. oktober.
Veliko je šlo narobe in tudi v splavu sem razmišljala vendar bom do konca šla in se veselila

potem zaključiva za vedno in še kar mlada bova za naša 2 otroka.
Sori, ker nimam nobene izkušnje pri umetnim splavom, da ne moram vam odgovarjat na vprašanje.
Veliko sreče
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm