writing-img

jaz se bom en dan sam sesedla

clock-img

03.06.2005, 06:44

clock-img

Anonimen

:bravo: primoza, ti si car :bravo:

clock-img

03.06.2005, 08:16

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pišem eno poročilo, potem pa mimogrede zaidem v kako od Prešernovih otožnih poezij.

clock-img

03.06.2005, 08:17

clock-img

Anonimen

V redu, v redu ;)

clock-img

03.06.2005, 08:18

clock-img

dory

pencil-img

8852

evo se ena...pa nimam niti casa,da bi se spocila,kaj sele usedla dol in v miru spila kavo...ob takem tempu se mi bo glih se zrolal...dolgorocno gledano :)

clock-img

03.06.2005, 08:23

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pa še doma pišem, kontrola učinkovitosti sem le jaz, kar zahteva dokaj volje.

clock-img

03.06.2005, 08:25

clock-img

Anonimen

No, očitno si res eden izmed redkih moških, ki lahko dela več (pametnih, koristnih) stvari hkrati :bravo:

clock-img

03.06.2005, 08:29

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

To bi morala še malo pokomentirati ankaa, jo bom opozoril na temo. Trenutno je v službi in zato malo manj aktivna na RR. Trenutno je multiaktivnost vezana le še na prisluškovanje Žanu, ki trenutno še lepo spi.

clock-img

03.06.2005, 08:41

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Drage moje- in kaj potem slišite doma. Jaz od mojga : Joj ka si tečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa."

Pa trobim že par let, da se cote pospravljajo za seboj, pa če sprazne mlek do konca da imamo zato kanto za smeti,........... In ni haska. Ja čudn da hodim pol po bajti nakurena ko pucam za vsemi in skačem ko koza sempatja cel dan. Pa zmatrana da bi skup padla,...... Pa sej res ni za govorit. Ne vem kak sisten je važn.

Mi posoda ostaja, jo zjutri pred službo hitim pomivat, ker ko gre mala princeska spat okrog 9, me pa mali v trebušču spmne da sva midva tud zmatrana- in mi diši še sam postla,.......

Boljši časi NUJNO SE OGLASTE PR MEN,
pa še pri kateri ne..........

clock-img

03.06.2005, 09:14

clock-img

Anonimen

Al bina, zakaj pa moraš ti zdaj primoži ploskat, če je normalen? Kakšen car, samo normalen človek je. Pač malo manj egoističen od večine moških. To je vsa umetnost. (smajli)

clock-img

03.06.2005, 10:28

clock-img

Anonimen

Kaj te briga.

clock-img

03.06.2005, 10:33

clock-img

Anonimen

Ja pa me.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem