cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

21.09.2009, 20:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kaj zdej zmajčice, a ste še kar na tretjem delu? user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo moj daja maja spat da lahko helpam

clock-img

21.09.2009, 20:27

clock-img

Anonimen

pozdravček!

sem prišla malo pomagat!
Urbanček že spi, Oskar gleda risanko.

meni se pa danes noče FB odpret... a ima katera podobno težavico?

sem se prejle spomnila eno lepo s psihološkega pregleda... je Oskarja spraševala, kaj leti (letalo), kaj plava (riba), kaj sije (sonce), kaj diši... in se on obrne k meni in nekaj zamomlja. pa ga vprašam še jaz in se stisne k meni in reče "ti dišiš, mami".

clock-img

21.09.2009, 20:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zdele je videl RR. Je letel pod tuš, da se kar kadi. Nasmešek ima pa tak, da če ne bi imel ušes bi šel okoli glaveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
in se stisne k meni in reče "ti dišiš, mami".

user posted image user posted image user posted image ooo kok lepo

clock-img

21.09.2009, 20:31

clock-img

mani2

pencil-img

810

pozdravček!

sem prišla malo pomagat!
Urbanček že spi, Oskar gleda risanko.

meni se pa danes noče FB odpret... a ima katera podobno težavico?

sem se prejle spomnila eno lepo s psihološkega pregleda... je Oskarja spraševala, kaj leti (letalo), kaj plava (riba), kaj sije (sonce), kaj diši... in se on obrne k meni in nekaj zamomlja. pa ga vprašam še jaz in se stisne k meni in reče "ti dišiš, mami".

kako lepo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pa ga vprašam še jaz in se stisne k meni in reče "ti dišiš, mami"

Ooo user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:33

clock-img

mani2

pencil-img

810

Punce uspelo vam je načvekati 200 strani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:33

clock-img

lake

pencil-img

3955

K.tja Res lepo. Romantik že navsezgodej.

Pri nas se je pa zgodu čudež, moj je prvič po skor 5-ih mesecih skopal Tajo, in to bre tega da sm jst karkol rekla user posted image user posted image .

clock-img

21.09.2009, 20:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

K.tja Res lepo. Romantik že navsezgodej.

Pri nas se je pa zgodu čudež, moj je prvič po skor 5-ih mesecih skopal Tajo, in to bre tega da sm jst karkol rekla user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a gremo pol kar na 4 del 

clock-img

21.09.2009, 20:40

clock-img

Anonimen

ej, lake, super!!! zdaj bo pa vedno več z njo, boš videla... ker bo od Taje dobival vedno več povratnic! kaj kmalu bo očkova punčka (in ne se čudit, če ji bo čez dve leti že čopke delal in kitke pletel!)

ja, moj Oskar pa zna biti zelo ljubek ... če le hoče biti. user posted image  poplača ves tisti trud, ki ga vložim, kadar se dere, kriči, trmari,...user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kje je blue, s svojimi ključavnicami? user posted image Ona ponavadi zaklene teme. 

clock-img

21.09.2009, 20:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo bom jaz...greeeeeeemo na 4 del

clock-img

21.09.2009, 20:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

potem pa ta del zaklepamo...se slišimo v 4-em delu

http://www.ringaraja.net/forum/Z-maj%C4%8Dki_2009_-_4%25_del/m_4513485/tm.htm

user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:44

clock-img

mama11

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

in se stisne k meni in reče "ti dišiš, mami".

user posted image user posted image user posted image ooo kok lepo

Podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Zdaj ga pa ful hvali, da se ne bo pokvaril user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

user posted image

clock-img

21.09.2009, 21:00

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mi gremo pa k zobarjuuser posted image
Držite pesti, da ne uidem iz stola. Al pa moj možuser posted image user posted image

FLASKA, kk je blo? A sta zbežala, al nista? Kaj šele mene čaka 20. oktobra, puljenje zgornjega modrostnega,...ostala 2 pa bom morala it na kirurgijo,..mi kr vsi 3je modri grejo vn. user posted image  To bo še enga trpljenja,...bom vsaj še shujšala...vsaj neki dobrega. user posted image

k.tja, čestitke tudi za vaš uspešno opravljen pregled in Oskarja! user posted image  Cortek je tale tvoj O, da ti tako lepo piha na dušico. user posted image
Leela, hvala za čestitke! user posted image  VSEM HVALA! user posted image
lake, pohvala tvojmu lubiju! user posted image  Je že zaspala? user posted image

Ja, zdj pa moram preskočit že na 4. del!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli pa vsi 3je na sprehodu, Aneja okopali(je tko čofotal, da je kopalnica bla poplavljena) Pol vode iz banjice je blo na tleh! user posted image  Nafotrala sem ga, dala prvič v spalno vrečo (sem nove 2 kupla v Ikeei prejšnjič, full lepe majo), pa zdaj panča. Ja, pa še ploščico smo vmes menjali, ker se je vse odlimalo od kopanja, pa je spet jooookcal ko dež, take solze da joj. user posted image  Revček, upam da čimprej pride november!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

21.09.2009, 21:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem