opravičilo: najprej se opravičujem ker sem vprašala napačno, tolk veliko napišetste da berem hitro in potem kaj zablodim, se opravičujem še enkrat....
kakica: ja pri nas je rumena, ni še prav gosta, tako malo se praw vleče, je pa sigurno precej bolje , kot je bilo.... moj je alergičen na mleko in mlečne izdelke, ima grozen posip in zeleno kakico, a jogurt mu ne povzroča težav, zato poskusi z njim, bodi pa pozorna pri maslu, uvedi margarino....
bel jeziček: z daktarinom mu mažem že tri tedne pa ni boljše, rdečega pa ne morem rečt da bi iml, je pač rožnat, ni pa da bi krvavelo, ali bilo iritirano.....
jaz živim tik ob supernovi na rudniku, tako da če se boste še kaj dobile se vam z veseljem pridružim, da poklepetam z vami o vseh možnih težavicah....
spanje: pri nas zaspi na vse možne načine, vendar redkokdaj v svoji posli sam, odvisno koliko je zaspan, ali na rokah, v avtu, v vozičku, v svojem gugalniku, na prsih, budnega pa ga še nikoli nisem dala zvečer v posteljo, ker potem moram gasit sireno, to pa mi ni smiselno.....
pozdravčke, se še javim.....
ps. za vse tiste ki vam zmanjkuje mleka sem našla rešitev, in nimam več težav tem.... sem pisala tudi na forumu dojenje in dodajanje.... homeopatsko zdravilo LACTOGAL, dela šudeže, no vsaj meni jih je .... in je vse skupj bolj prijetno, saj se ponovem dojimo na 2 do 3 ure in je zakon... sem jaz mirna in mali tudi.... punce dejte probat, res vrhunska zadeva.....
lp
ana