IZVIRNO SPOROČILO: jullie
..punce povejte mi kje naj kupim spodobne skibuce za mojega tamalega št.21 ...vsepovsod samo neki plastik fantastik.. sem imela ogledane ene adidasove in so mi jih skorajda pred nosom prodali (kriva seveda js, ker sem predolgo oklevala)..zdaj pa gledam Crocs flurry (čeprav mi crocsice niso všeč ampak tele bi pa mogoče šle skozi)..a jih pozna/ima katera..so OK? aja, pa ne mi omenjat kake superfitove al pa geoxice, ker več kot 30-40 evrov ne mislim dati..
jaz sem mujih kupila v intersportu za 18€, samo ne vem, kakšne številke imajo, drugače pa največkrat kupim v dajčmanu (več kot 20 € ne dam za njega), o cicibankah ga pa sploh ne mislim gledat, ker so oderuhi, isto geox, crocsice so pa neki v akciji se mi zdi v hervisu, pejt pogledat, na čveku tule gor so jih pa punce hvalile, tak da ...
Martin je lani imel nekaj takšnega
http://www.superge.si/html/svn/4726331-AA.shtml , samo ne Kamik, pa so bile super, pejt pogledat v tomas sport, pa vprašaj, so pa neka smešna cena okoli 15€
Drugače je pa moj otrok na veliki nogi, ravno včeraj sem mu tiščala na nogo čevlje št. 24 in so mu premale, 25 pa glih za glih
Grem počasi spat, se je mali drl ene 15 minut, ker ga je moglo nekaj matrat, zdej grem pa še jaz padit v leže...
lahko noč
< Sporočilo je popravil barika -- 16.12.2009 23:59:06 >