cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrčki 2009*

clock-img

23.12.2009, 11:40

clock-img

Mož*

pencil-img

1146

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

pozno dobro jutro!
noč preživeli kot običajno,nobene reakcije na cepljenje tako da sva spala do 9-ih kar oba.ponoč se je zbudil toliko,da je pojedel in zaspal nazaj.
vidim,da vas malo nostalgija daje-kaj se je dogajalo pred enim letom.moram priznati,da niste edine,kljub trem sončkom kar malo pogrešam dneve nosečnosti.zanimivo,a ne.

No, ja, tole o nostalgiji, ...., me čisto spusti, ko z malim celo noč telovadivauser posted image user posted image user posted image
Sicer sem po zahtevnem tretjerojencu trdila, da bi bil edinec, če bi se rodil prvi; ..., ampak tale, ta četrti, bi bil pa res edinec.... (tako ali drugače)

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

clock-img

23.12.2009, 11:44

clock-img

lilipu

pencil-img

40

hvala za dobrodošlico!

Veselka, to pa res škoda, sem res misla, da delujeuser posted image ... se pa certata na veliko,ne?

Šibam...

clock-img

23.12.2009, 11:47

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 23.12.2009 11:50:08 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

23.12.2009, 11:48

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

Neli jaz kr precej pogrešam trebušček user posted image je prov luštn bit noseč user posted image seveda če nimaš nobenih problemov.

Lilipu dobrodošla user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

23.12.2009, 11:49

clock-img

veselka

pencil-img

1527

IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

hvala za dobrodošlico!

Veselka, to pa res škoda, sem res misla, da delujeuser posted image ... se pa certata na veliko,ne?

Šibam...

dokler mi je na wc ni treba nosit, je vse ok user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

23.12.2009, 12:20

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Lana spet pančka sem jo pošteno zmatrala user posted image user posted image Jst pa mal počivam pol pa naprej sesat user posted image Morm bit pridna jutr Božiček hodi naokoli user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

clock-img

23.12.2009, 12:39

clock-img

veselka

pencil-img

1527

a je možno otroka v kombinezonu v sling stlačit?

clock-img

23.12.2009, 12:56

clock-img

neli04

pencil-img

88

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

pozno dobro jutro!
noč preživeli kot običajno,nobene reakcije na cepljenje tako da sva spala do 9-ih kar oba.ponoč se je zbudil toliko,da je pojedel in zaspal nazaj.
vidim,da vas malo nostalgija daje-kaj se je dogajalo pred enim letom.moram priznati,da niste edine,kljub trem sončkom kar malo pogrešam dneve nosečnosti.zanimivo,a ne.

No, ja, tole o nostalgiji, ...., me čisto spusti, ko z malim celo noč telovadivauser posted image user posted image user posted image
Sicer sem po zahtevnem tretjerojencu trdila, da bi bil edinec, če bi se rodil prvi; ..., ampak tale, ta četrti, bi bil pa res edinec.... (tako ali drugače)

pri meni je pa tako,da če bi bil Anže prvi bi jih brez problema lahko imela pet takih kot je on,saj je precej bolj priden od sestricuser posted image

clock-img

23.12.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

ja je možn sm pr dohtarci vidla eno k ga je tko k seb zapakiralauser posted image
lilipu welcome
anitka zaenkrat je nima tko da to je že dobr znakuser posted image

clock-img

23.12.2009, 13:28

clock-img

trudi*

pencil-img

31

Nostalgija po nosečnosti... ne hvala, saj mi je falilo vse možnouser posted image in zato sem prebila cca. 2mesca kar v bolnici,da smo prišli srečno do konca. Bomo šli pa še 1x v akcijo, saj ne bi rada imela edinke, pa  3 sva imela v planu. Bomo videli, lani nas je Božiček po 5 letih kar uslišal, mogoče nas še 1x user posted image al pa 2x.
Ko je pa jokala zaradi krčev in sem jo nosila gor in dol, sem se pa razmigala za vseh 8 mesecev nazaj user posted image

Duda... pri nas je prijela za NUK genius, ostale je metala iz ust. Ma vsak se mi zdi, da ima svojo foro.

Se pa zdaj preizkušam v vztrajnosti in potrpežljivosti z uspavanjem, pa kar gre nekako. Včeraj zvečer je potrebovala samo 1 uro, da je zaspala sama v posteljci, danes sem jo zdaj sicer že 2x dala ven in noter, ma se ne damuser posted image

clock-img

23.12.2009, 13:46

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

lilipu, v katero smer glede na celje si? sever, jug, vzhod....

clock-img

23.12.2009, 13:55

clock-img

barika

pencil-img

6448

Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih.

dobrodošla

drugače pa  ti to mojmu sinetu povej, ker te dude še videt ne more (poleg ostalih miljavžnt user posted image user posted image ), no mi ga vsaj odvajat ne bo treba.
Btw. iz kje iz okolice Celja??

se morem pohvalit, no mojga spet, mi je danes kupil škornje ala "ugg", so od sketchersa pa so  taaaak fajn topli, pa več kot pol cenej.user posted image

a sem že povedala, da sovražim nakupovanje daril??user posted image

clock-img

23.12.2009, 13:57

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih.

dobrodošla

drugače pa  ti to mojmu sinetu povej, ker te dude še videt ne more (poleg ostalih miljavžnt user posted image user posted image ), no mi ga vsaj odvajat ne bo treba.

se morem pohvalit, no mojga spet, mi je danes kupil škornje ala "ugg", so od sketchersa pa so  taaaak fajn topli, pa več kot pol cenej.user posted image

jaz bi tut, jaz bi tut ala ugice, povej kje plissssss

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

23.12.2009, 14:05

clock-img

barika

pencil-img

6448

ja user posted image

clock-img

23.12.2009, 14:07

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dobrodošla

midva sma jih kupila v "štiflkenigu" za 70€, imajo jih pa v transportu za 40€ (sam niso tak lepe- take kilave zgledajo user posted image )

clock-img

23.12.2009, 14:19

clock-img

veselka

pencil-img

1527

ja user posted image

podrobnosti prosim!!!!!!!

clock-img

23.12.2009, 14:24

clock-img

barika

pencil-img

6448

ja user posted image

podrobnosti prosim!!!!!!!

men ga je še lažje dat noter, kot pa tist, ko ga doma nosim.
trake dam čist na "minimum", da je ful ohlapno, potem ga pa normalno noter "stlačim"

clock-img

23.12.2009, 14:26

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

user posted image user posted image user posted image js tudi user posted image user posted image user posted image
Sem kar vse vprašala, kaj bi... tisti, ki se niso zjasnili, dobijo čokolado user posted image .

clock-img

23.12.2009, 14:34

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image user posted image user posted image js tudi user posted image user posted image user posted image
Sem kar vse vprašala, kaj bi... tisti, ki se niso zjasnili, dobijo čokolado user posted image .

a pol jaz tut sam čokolado, sam mene pa sploh vprašala nisi user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

23.12.2009, 14:35

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

dobrodošla

midva sma jih kupila v "štiflkenigu" za 70€, imajo jih pa v transportu za 40€ (sam niso tak lepe- take kilave zgledajo user posted image )

u, štefl mi je pa mal od rok zadnje čase, pa od nog tut user posted image , mogoče drugo leto user posted image

clock-img

23.12.2009, 14:48

clock-img

Anonimen

jaz pa ful rada zavijam darilauser posted image k nekak kr notr pademuser posted image tkole sm zavila za vzgojiteljice in je za vse 3 enako
user posted image
sam še dodat morm eno mejhno rolco kjer bo pisal tak mejčken recept in pa lepe željeuser posted image zdele mi je tamala končnoooo omagala

clock-img

23.12.2009, 15:11

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

larilu full lepo...

Vse septembrke dobrodošle user posted image user posted image

Lana pa spi na taveliki postelji... Kot kraljična user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

clock-img

23.12.2009, 15:33

clock-img

veselka

pencil-img

1527

larilu wauuser posted image user posted image user posted image kolk lepo... ampak si res talent user posted image

js pa čakam mojo sestro&Co, da loh v trgovino in lekarno odšibam user posted image

clock-img

23.12.2009, 16:04

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Midva greva pa jutr v akcijo za Božička... Itak ne misliva ne vem kakšnih daril kupovat... Morva pa za mojo mami vzet tud ker ma jutri RD tak da bo eno darilo za dva praznika user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 16:08

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

a pol jaz tut sam čokolado, sam mene pa sploh vprašala nisi user posted image user posted image user posted image

dobiš virtualno čokolado... lahko tudi kaj drugega, če želiš user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem