IZVIRNO SPOROČILO: barika
ej kdusic, a je kolega poravnal škodo? mah ne bom nič pisala, sem še jaz jeznan a njea .. še namesto tebe, za take ljudi nimam besed.
Blo je tako da je moj bil pijan in mi je spizdil ključ od avta oz. jst sem mela skritega in je šel tašči v sobo in rezervnega vzel in so šli pit... Nakar ob 3 zutraj pred vrati neke lučke in zvoni... glej glej policaji...tašča si sploh ni upala odpret vrat ker je pomislila na najhujše.... so se pa budale pijane zaleteli avto pustill tam in spizdili... ker je bil moj preveč pijan je vozil kolega.... potem so se kao zmenil da bo kolega dal avto ki je registriran 4 mesece...in kateri avto sem dobila kio sephia jajc od jajca, ki so potem ugotovil da je potekla registracija... po 2 tednih teženja sem dobila škodo felicio

tako ki se pritljažnik sploh ne odpre in tudi drugače vozek ne gre notri

midva pa morava plačati poprailo avta

......
Zdaj sem tako jezna...od živcev se tresem...mojega spet ni doma..ga pije s kolegi...že za novo leto mi je spizdil in šel s kolegi pit

Dala sem mu tri možnosti zdaj pa se mora odločit za eno...
.Svit je pa tak samo na mene navezan ker sem po cele dneve z njim pri njemu pa sploh ni tak rad...ker kadar dela dela do full pozno...če pa ne dela pa al ga pije al pa doma televizijo gleda...in meni se bo zmešalo....zavidam vsem ženskam ki imajo srečno družino...kar na jok mi gre ko berem vaše poste kako ste srečni ali pa ko vidim zunaj na sprehodu srečno družino jaz pa sama z malim...
Se opravičujem nekje sem se moga izkašljat kajti tukaj nimam nobene kolegice odkar sem rodila...
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g