IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Klaja, moj ob vsakem glavobolu misli, da ima tumor v glavi
.
Sem bila pa danes spet malo jezna, ker mi je prinesel kruh, ki mu je dva dni nazaj potekel rok.... Pa ne vem, na koga naj bom jezna, na njega, ker ga nikakor ne navadim, da bi gledal roke ali na trgovino....
Ha,ha,ha ta je pa dobra.
No, kar se pa mojga možička tiče, se nimam kaj pritoževat, bolan skoraj da ni. Če ga kaj boli, nič ne jamra. Včasih šele kasneje zvem, da je imel kakšne težave. Lika, kuha, pospravlja, hodi v trgovino, obeša cote, previja otroka tud, če je pokakan, se z njim igra. Sedaj z drugim bolj kot s prvim. Tud jest mu takoj povem, če mi kaj ni prav. Že pri prvem sem ga takoj navadla, da mora sodelovati. V gostilne ne hodi, napije se ga mogoče 2-3 x na leto. Pa še takrat sem ponavad jest tud zraven, k smo v družbi. Ima pa kdaj tud kakšne hude fore, se pozna, da je 7 let od mene starejši, pa je včasih mal staromoden

, vsaj kar se vzgoje otrok tiče. Aja, pa mal mu manjka komunikacije. Doma tega ni imel veliko, se niso znal pogovarjat, jest sem pa taka čveka, da se mi včasih zdi kot da cel dan samo jest govorim

. Če gre sam ven v družbo, me ne skrbi zanj, ker vem da mu lahko zaupam. Takrat ga tudi ne kličem in mu ne težim, ker je to tako poredko. Mi pa pove, kolkrat druge moške kličejo njihove ženske in mu je to pr men ful všeč, da jest nisem taka.
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?