Punce, tokrat smo po dolgem času preživeli fantastično noč. Spat je šel ob 22.00 in se prvič zbudil šele ob 4.30

, bravo Klemen
Lili je pa ravno na sprehodu z mojo mami, jaz pa pijem veliko šalco kave. Moj

je bolan in je celo noč kašljal in me zbujal, Tudi Lili je danes spala ful rahlo in se kar naprej zbujala za dudo, no ob 4.00 sva se najedle in je potegnila do 7.00. Je pa po dolgem času sonček, tak da Lili čaka še druga runda sprehoda z mano, čeprav me je že neki začelo orng špikat v grlu in se počutim kot bi me tovornjak povozil.
Smo pa šli včeraj v šoping v NG, sta šle moja mami in sestra zraven in je prav pasalo, ker se je Lili non stop nekaj pritoževala. V vozičku hoče bit čisto gor, meni se pa zdi prav grozno, kot da bo glihkar ven padla

. No, sva si z mojim vsaj naredila zalogo (predvsem zimskih) oblačil. Največ sta pa itak dobili moja mama in sestra
Jaz samo čokolado zadnje čase napadam in kile mi spet šibajo gor

, se prav bojim kaj bo ko bom nehala dojit

. Zdej smo skoraj izključno na črpanju in zdej točno vidim, da je za cel obrok in včasih še pol za dodat AM, ostalo spije MM po steklenički + kašica 1x na dan pred mlečnim obrokom. Dajam ji pa tako sadne in zelenjavne lončke od Sunvala in njihovo riževo kašico. Včasih kar v to riževo nastrgam malo jabolka ali korenčka in ji je ful všeč. Sem ji pa zadnjič spasirala mlado špinači in malo krompirja, pa jo je bil prav užitek gledat kak bi ona kar vse pojedla. No, ostanek je pojedel moj, sicer s soljo in kislo smetano, da je bilo zanj užitno.
Evo, zdej je pa zaspala, še pred opoldanskem obrokom. Ponavadi se naje in potem jo nesem kar v njeno posteljico in spi 2-3 ure. Ker v dnevni mi ni več hotela spat več kot 20 min in jo je vsak najmanjši šum zbudil. Včasih je pa spala v dnevni na kavču, jaz sem pa lahko sesala zraven al pa zlagala posodo iz stroja
No, šibam še jaz vodoravno, ker sem čisto fuč...