IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
čišče še ni konec
.
jaz imam zadnji teden tak svetlo rjavi izcedek pa še kar traja pa vsake tolko malo rdečega vmes pa komaj včeraj sem vidla en šiv na vložku. pa ta izcedek ima tak bljak vonj, čeprav se skozi umivam pa menjavam vložke.
naš nima temenc ampak mu mažem tam kjer ima suho kožo z mandljevim oljem pa zmeraj ga počešem. od česa pa dobijo temenca?
krči: kaj je najboljše proti krčkom, a če kupim aptamil proti krčkom bo kaj pomagalo, glede na to da zdaj pije navadni aptamil. ker se mi ful smili k ga tok zvija pa se napenja.
a AM je umetno mleko
simonae, mislim da ni driska ker danes je šele ob 16 kakal, predvidevam da če bi bila driska, bi to bilo skoz. pri njemu je pa kot rafal se sliši k zleti z njega tako da točno vem kdaj je polna plenica, mi ni treba nič vohat.

bom pa pozorna na te znake ki si jih povedala. prehlajena pa nisem, razen če sem kaj takega jedla, samo dvomim da bi to vsak dan.
naša patronažna pa je ful v redu, na začetku sva ga stehtale, ker pač v P ni jedel potem pa čez en teden je rekla če ga tehtave pa nisva ker je tudi ona rekla da se mu vidi da je dobil na teži pa tudi čutim ko ga nosim po rokah. več bom pa vedela 6.11. k imamo prvi pregled.
kako zgleda prvi pregled?
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)