Dober večer,
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
krči: kaj je najboljše proti krčkom, a če kupim aptamil proti krčkom bo kaj pomagalo, glede na to da zdaj pije navadni aptamil. ker se mi ful smili k ga tok zvija pa se napenja.
a AM je umetno mleko
TAnik glede krčkov in AM mislim da neke razlike v mleku ni...našemu dajemo novalac AC in je mogoče mal boljš kot je blo z navadnim Aptamilom in aptamilom za krčke...ampak aptamila pa sploh ni maral..je ful bruhal in bil nemiren po obroku, zato smo na novalac prešaltali. poskusi mu dat. sej lahko mešaš med formulami, ne znotraj enega obroka z različnimi med obroki pa lahko.
zdaj mu dajem sab simplex kapljice, pa se mi zdi da mu malo pomaga. drugače bom pa probala še s tem mlekom. kdaj pa se krči nehajo,pri kateri starosti?
kepica, naš ima tudi po obrazu ful rdeče pike,podobno kot tvoj, ampak so samo po obrazu pa tko k eni mozoljčki. a ga moram k dohtarju azto peljat?
škorpijončica, hvala za idejo o povijalkah. saj bi jih dala v vrečo sam je nimam, ne vem katera mi je že to svetovala. ker danes sem spet odvezovala k blesava te povijalke z ostalimi plenicami. če te kapljice ne bodo pomagale pa grem po to olje.
septemberčki so taki cukri.

a bomo imele seznam s slikicami?
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)