Saj vem, da ne nagaja namerno

bi bilo že malo prehitro za to

. Sem se samo spraševala, če obstaja kakšna finta, da se polula prej... ampak če je razlog res v hladu (kar je logično, mene tudi pritisne na wc, če je kar naenrat hladno) se kaj veliko ne da. Sem ga na začetku pokrivala s tetra plenico, ampak se sedaj tako hitro razbrca, da ni bilo nekega efekta. Zadnje dni dam pa js tudi robček za brisanje ritke gor in vsaj curek usmeri dol, v pleničko na previjalni in ne v steno, v mene, v police... Tisti robček med čiščenjem malega tudi lažje obdržim gor kot pleničko. Sem ugotovila, da včasih kak dan res vedno lula, ko ga previjam, danes me pa še sploh ni polulal. Mogoče pripravlja presenečenje za kasneje.
Rižko... super nasveti glede kupča. Js se trudim, kolikor se da, da je kupček podrt. In ravno po zadnjem dojenju ga ni

. Je res veliko jedel, vsaj pol ure skupaj na polno, ker prej nič ni, se je skoz jokal zaradi krčev. Sem se 40 minut trudila, pa ni in ni šlo, menjavala položaje, vse možno. Sedaj veselo spi na boku in ni še nič ven priteklo. Upam, da sem ga samo preslišala, ker mi je zraven še vrtiljak igral in radio...
Me pa nekaj zanima: če ga po dojenju podre in potem ga še malo pristavim, da zaspi oz. se pocarta, za cca. 1 minuto, ga je treba spet podirat?
Vetrovne kapljice pa pri nas pomagajo, če jih dam med dojenjem. 3-4krat na dan mu dam med pojenjem 5 kapljic in ni nič joka zaradi krčev, samo prda na polno. No, te AD3 kapljice danes jo bile pa čisto preveč za mojega

in bo zdaj dobival samo eno.