Dober dan,
noč katastrofa, od 2 pa do 6 je stokal, ker ga zvija, pa mal se crklal na joški da je vsaj malo zaspal, se mi revček tok smili. pa ful se je napenjal pa nič pokakal.
dreja, naš se tudi kot ti praviš joška, pač mu dovolim ker je to edino da zaspimo kar v objemu.
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic
Ja pri meni je glih ta problem ker Svit ni dojen... sva na Aptimilu...dudo mi zavrača...jo pljune ven vsakič ko mu jo ponudim...vstrajam vedno bolj...čaj če ni žejen mi ven pljune in se joče naprej...edino ker pridobim na času da ga odvijem in se malo pogovarjava ter igrava pa še to ne zdrži kaj dolgo....mi pa že skor od začetka poje 120ml...ne vem da bi mu zmnjšala količino mleka? samo potem bo spet lačen?
Jutri moram spet jit tja neke papirje odnest in ne bom ostala dolžna če mi misli še kaj težit... ste pa mene tud zagrele za ta sling ker naš se tudi rad po rokah vlači....
naš se doji na obeh ampak imam premalo mleka pa poje še včasih dodatno 90 ml aptamila (včasih manj). zdaj k ni bil na prsih je pojedel najprej 90 ml pa čez eno uro še 60 ml.
če je lačen, tudi dude ne mara, no sploh je ne mara, edin v P jo je imel rad.
ni mi čisto jasno kako lahko rečejo da preveč hraniš otroka, ker v knjigici ki sem jo dobila od patronažne piše, otroku ponudite hrano kadar je lačen in ne na ure.in ker preveč poje itak spusti ven. barika, jaz pa ne vem a ga krči dajejo po mojem mleku ali po aptamilu, kako naj ugotovim, kdaj mu začne dlat presnova? kako si pa nehala dojit, da se ti ni več mleko delalo?ker če ga daje po mojem mleku bom tudi jaz nehala dojit.
vila malina, se vozičkava, potem je v redu, prideva domov spet jok.edino med ¸18 in 23 uro je OK, potem tudi jaz spim, akr z njim na joški.ga masiram, vse kar je možno.
a lahko bolj redčen aptamil delamo? če težijo da preveč redimo otroke. me zanima kaj bodo nam povedali, imamo naslednji teden pediatra. ka naš je kadar se zbudi, in to ziher ni na 3 ure, je bolj pogosto, vmes tudi samo pomalca.
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)