IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
Dreja a da se da cepiti še kasneje? Meni pediatrinja še plivita D noče predpisati. A vitamina je res dovolj v hrani. No drugače bomo šli pa v Avstrijo lekarno iskat in kupit Oleovit.
Kako pa ve za vaše trebuščke skrbite? Pa joške? Meni včasih kar zmanjka časa...
Ja men je pediatrinja danes rekla, da ga lahko cepimo tudi kasneje, da ni nujno da pri treh mesecih. Pogovori se s tvojo pediatrinjo. Povej ji, da te skrbi, da mogoče tvoja

še nima dovolj protiteles. To je bil moj argument in je to čisto pozitivno sprejela. Starejši kot je otrok več teh protiteles se mu naredi. Aja pa še za te kapljice, mi je tudi hotela predpisat AD3, pa sem jo prosila, če mi lahko da samo D3. Ni nič komplicirala!
Jest zelo slabo skrbim zase. Še brazgotine od CR-ja si ne masiram redno, zato me pa tud vse skoz srbi in zateguje

. Joške? Hm, so zaenkrat samo za dojenje, kakšne posebne nege ni. Pa saj imam vsaj 8x na dan masažo

. Nobenega časa nimam za telovadbo. No, razen to k grem ven z vozičkom. Danes sem sprobala pumpo, pa mi noče črpat ven, ni dovolj vakuma. Jest sem se pa že videla kako zginem za par ur od doma in si privoščim frizerja, pa kakšen šoping s cotami in čevlji

.
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?