glede zaščite zaenkrat ne bom nič uporabljala, metoda pazi. sva pa midva končno enkrat po porodu, se mi zdi da je tok čudno, me spodaj vse neki zateguje.mogoče so me preveč zašili
za drugega otroka ne vem, kadar ne spim in je tečko pravim da nobenga več, kadar sem pa naspana pa pravim še kakšnega. če že, bova počakala, da bo star eno leto. čeprav na otroka sva čakala leto in pol in to brez zaščite.
tudi midva imava po obeh straneh možnost za dvojčke. kake sreče sem jaz, jih bom ziher imela, in to taka, ki tudi ne bosta spala.
k naš tamal ne spi čez dan, danes se dve uri pogovarja in potem je, nakar zaspi za celih 15 minut
zdaj je pa jok, nič jest pa tudi spat ne.
mi imamo pa še kar temenca, mažem z mandljevim in češem, pa še kar se pojavijo. kje kupim to mustela kremo?
tulpek, jaz imam fiziološko kar v taki mali flašici in kar špricnem, so pakirane v malih dozah.
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic
Kaj si vaši malčki tudi skoz dajejo rokico v usta? Moj jo ima skoz...celo pest si tlači notri...mu dam dudo se mi pa začne smejat in jo bruhne ven... kaj so to že navihani...prav vejo koga lahko koga pa ne...
ja Žan je tudi začel to prakticirat, roke v usta, dudo ven pljune.
tista ki ima telefon od Lubeničke naj ji kak sms napiše, jaz ga nimam.
voziček, jaz nimam košare in je že od začetka v športnem delu, se da čisto naravnost in ga ful zadekam. lupinico pa imamo samo za v avto, k nama nekak ni všeč k je noter cel stlačen.
jasmina,
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)