Živijo,
Tud jest sem za Supernovo, čeprav bi bila za srečanje nekoliko kasneje, da moj sinko še malo zraste
.
Tanik, mi smo tud šli danes ob 5-ih na sprehod, prej je skoz deževalo. Je bilo prov super. Pa nismo bili sami, sem bila presenečena koliko vozičkov je bilo zunaj
Jest sem prvega včasih pustila jokat, ker sem imela že vsega pouhen kufer in sem sedela v kuhinji in jokala
. Enostavno je bil tako zahteven otrok, da vedno nisem zmogla. Tud jest sem samo človek, ki ima svoje potrebe. Je treba tud kdaj jest ( seveda je treba prej še skuhat) in iti na wc.
Zdaj je situacija popolnoma drugačna. Zdaj vem, kaj otroci potrebujejo, tud jest sem se vmes mal postarala, pa mogoče mal dozorela, pa ne poslušam več nasvetov, ki mi jih talajo drugi. Pa kdaj sem malo dalj lačna, ker me ne spusti iz rok.
. Tukaj se zanašam predvsem na svoj instinkt. Strinjam se s Tulpek!!!
Kdusic, oprosti, ampak če bi jest imela takega partnerja, bi bila že mati samohranilka. Pa kaj si ti moški predstavljajo!! Kakšne igrice na računalniku? Ja, potem ko je otrok porihtan, pa družina zadovoljna, ne pa takole. Pa saj ni več najstnik! Mater jim je lušten, nobenih skrbi!! Ženske pa skasiramo vse!
Hvala bogu se moj ne spozna na računalnike
, pa tud tv ga ne zanima prav preveč! No, zato pa skoz dela
Sploh ne vem kdaj je šel nazadnje s prijatelji na pijačo. Ne pa, da bi ga čakala al bo prišel domov čez vikend al ne
Škorpijončica, tašče so pa ene p...... Sem ene dve strani nazaj pojamrala tud jest!
Aja, Tulpek a ti to resno, da bi imela še septemberčka 2010
Hm, me je kar malo zmrazilo
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?