Ne, ne, jaz sem bila čisto rada edinka in si nikoli nisem želela bratov in sester. Ampak tole pri nas je bilo pa spet drugače: oba ful uživava v kontaktih, edinstvenosti in posebnosti vsakega posameznika. Preden sva se odločala za Klemna, sva nekako ugotovila, da v otrocih res uživava in sva potem delala še na četrtem. Prej sva, seveda, pretehtala razno-razne posledice, tudi najino starost. Glede na to, da je moja stara mama umrla v 100-letu, perspektiva ni slaba

. Finance, prostor pa niso bili problem,. Moja mati je intenzivno sodelovala pri prvih treh, (pri nas v širši družini je v navadi, da babice in dedki pazijo na vnuke, oz. si medsebojno varujemo otroke), za četrtega je bila skeptična, sedaj pa je čisto raznežena. Tašča se nikoli ni spuščala v število vnukov, jih ima pa vse po spisku zelo v časteh. (Je zelo naklonjena otrokom, saj je bila ena izmed soustanoviteljic ljubljanskega ginekološkega dispanzerja in je delala kot ginekologinja - porodničarka celo delovno dobo). Kakšnih hujših komentarjev od okolice (vsaj midva) nisva slišala, sva popolna ateista, vsi 4-je pa so bili 100% planirani, tako da tudi na to vižo ni bilo pripomb.
Tulpek, v avatarju je hči iz razloga, ker je bila ob mojem profiliranju to edina majhna slikica s Klemnom na mojem kompu (saj mi menda še ti pomagala pri objavljanju slik), ki jo s telefona na komp pač poslala hči preko Bluetootha.
Škorpijončica: tudi naš se včasih dere (kriči) kot zverina brez vzroka (sem že pisala o tem). Ampak ugotavljam, da ali ima res krče; ali je pa tako zaspan, da ničesar ne more (pa tudi spati ne). Danes je med tuljenjem in žvečenjem traku moje trenirke zaspal: kar na lepem je utihnil, ko že nisem vedela, kaj bi: in - človeček je spal (v mojem naročju), kot bi ga izklopil (takega še nismo imeli).
Supernova: meni se zdi odličen datum naslednji torek, 8.12. (ko smo že po Miklavžu) in še precej pred Božičem?? (tudi ponedeljek je o.k.; ampak Klemen ima pregled pri pediatru in cepljenja. Kaj pravite?
Še ena slikica naših damic letošnje poletne smučarije (jaz sem hribolazila)