Dulsineya, res bi se lahko dobile na kaki kavici v Kopru . Mi gremo jutri v Lj in nas do srede ne bo, tako, da bi se lahko zmenle za četrtek ali petek . Sem te pa že parkrat vidla, ko sta z dragim vozičkala.
A res? ja pol me pa drugič kar pocukaj za rokav, si pa potem res ujela redke trenutke ko smo bili vsi trije

ponavadi kar sama vozičkam, samo smo na hribu (Tinjan) in moram v nižine, da ni treba gor in dol

Jaz te nisem nikjer še videla, bom pa zdej bolj pozorna, po slikah na FB vem, da imaš voziček, ki je bil meni tudi ful všeč, še posebej ta serija prevleke

. Mi gemo pa glih potem v četrtek v Čatež, do nedelje, tako, da se potem za kasneje zmeniva, ok?
Smo pa do teme danes vozičkali po Portorožu, smo ulovili še malo sončka

, zdej je pa princeska zaspala in čakava, da se zbudi, da jo skopava. Upam, da bo današnja noč boljša
No, lepo da ste se dobile v SN in malo načvekale tudi v živo. Mož* verjetno je Klemen protestiral, ker sta bila z Maksom v manjšini in je vedel, da je boljše it, dokler še ne lije z neba
Preko Nexta sem jaz naročila 14 dni nazaj in ful stvari, ki sem jih hotele niso imeli več številke

, sem pa vzela kar precej stvari 6-9 in ji bo kmalu prav. Pižamce so pa 3-6 pa so ji trenutno kot ulite