IZVIRNO SPOROČILO: mashy
Glede vozičkov Implast: Ni jih veliko za videt. Ravno zaradi tega razloga, sem jih šla gledat v živo k dobavitelju. Mislim, da je glavni razlog to, da ljudje še vedno ne kupujejo veliko preko interneta in da teh vozičkov nimajo v maloprodaji v otroških trgovinah... Ampak jaz osebno sem bila navdušena. Upam, da se bo tudi v praksi izkazalo enako!
ker sem ga tudi naročila.
Jaz resnično mislim, da ne boš razočarana, ker midva sva zelo, zelo zadovoljna.
lelyka- iskrene čestitke za poroko!!!! Ne obremenjuje se s sorodiki ampak samo uživaj. Odločitev koga povabiš je tvoja osebna in če si se odločila za ožji družinski krog, bi morali oni to odločitev spoštovati.
Rožica 13- jaz sem to držalo gledala v BC-ju, ampak se na koncu nisem odločila zanj. Pa saj mu konec koncev podložiš kakšno dekico al pa pleničko, važno samo da ostane na boku. Nihče od nas ni imel tega doma,pa smo kljub temu vsi spali.
Kar se pa tiče
frizure- Jaz tudi prakticiram na balin, pa ni nobenih težav, ker ne moraš zasrat. Je pa res, da traja precej dolgo, ker se mora človek pač malo pomatrati z ogledalom. :)
No jaz moram tudi trkati, da nimam nobenih težav, ki jih ve opisujete. Edino kar se me je počasi začeo lotevati je, da če predolgo časa sedim, me začne boleti točno v eni točki na hrbtu, ampak če se uležem, ali pa malo sprehodim tudi to izgne. Tako, da upam in želim si, da bo tako ostalo tudi do konca. Jaz sem danes prvi dan na "porodniški" in mi je kar čudno, ker bom lahko zvečer šla na kakšno pijačko ali pa se bom celo počla pred televizijo, ker tega nisem naredila že zelo, zelo dolgo časa. Jutri začnemo s pranjem in sušenjem stvari za malčico, potem v naslednjih dneh pa bomo vse skupaj še zlikali. Sobica je obrisana in praktično prirpavljena za malčico, manjkajo samo še majhni detajli za dekoracijo in bo čisto končana. Sem pa ravno danes zvedela, da je za tepih, ki smo ga naročili pošla zaloga in da ne vedo kdaj ga bodo dostavili, kar me je spravilo v slabo voljo in ne vem kaj bova sedaj. Ampak bomo tudi to uredili.
Sva pa včeraj kupila še eno dekico za v voziček, ker sva končno dobila eno majhno, ker povsod prodajajo samo velike 200x130 in toliko velike res ne potrebujem.
No malo sem se razpisala, zdaj pa grem pospravit sobo, ker potem dragi prinese še mini stolpek, da bomo imeli za poslušanje glasbe, kasneje pa tudi za pravljice in moram še pospraviti polico.
Bodite lepo in pobožajte bušije!!