Oj,
a je mogoče, katera že urejala stvari na CSD pred tistimi 60 dnevi, ko naj bi kao začele? Ker jaz sem že vse papirje dobila, samo ne vem, a naj že grem tja, ker so ful neprijazni in zoprni (vsaj pri nas je tako)
.
So mi danes pregledali hemoglobin in kljub tabletam imam še vedno 113, se nič ne premakne navzgor, bo pa že menda , če ne prej, ko rodim.
Včeraj smo bili v arboretumu Volčji potok, ko je bilo posebej za otroke in sem prav uživala in to zato, ker je bilo toliko vozičkov. Ga še izbiramo, pa je čisto drugače, če ga v živo vidiš z otročkom noter, kot pa na računalniku. Sam jaz še vedno ne vem, kaj bi
, ker jih je bilo toliko, sam vem, da bo trikolesnik. A katera priporoča kakšnega?
Aja mene pa moja g. ni hotela dati na pregled cukra (se mi zdi, da ful šparajo
), čeprav vse, ki jih poznam so to dale skozi in sem kar svoji osebni zdravnici rekla naj mi ga da pregledat (že dvakrat).
Glede oblačilc za iz P. , je pa tako, da v bolnici otroku oblačijo dve mako majčki skupaj in tako naj bi še dva meseca, ko pride
domov, ker še nima svoje temparature; tako da meni je bilo najlažje, da sem si kar dve majčki skupaj pripravila, eno v drugo in potem oblekla
.