tilči
za tilna, da mu bo AB pomagal! uživaj na dopustu!
špelin@
za super počitnice, za malo piko in Gregijevo čebljanje. te je "lenoritis" že zapustil?
za gregijevo spanje v vrtcu! tudi eva pri varuški veliko več spi kot doma.
za nespanje
nina7 kako je s kanto? si jo našla? kako sta zrihtali s P glede učke? pa
za nespanje!
jana ti si že boljše?
kasso, tilči dobro zrihtajta pri zobozdravniku!
čmrlika kako je bilo na morfologiji?
srčekgirll
iskrene čestitke ob lepi novički! prijetno, predvsem pa mirno nosečnost ti želim!
anitka vse najboljšemu tvojemu
! uh, boste uživali v Čatežu!
zimske gume ker je
v petek šel za cel teden, je rekel, da mi jih bo menjal že v četrtek, ampak ni imel časa. še včeraj sem ga spraševala, kako se bom vozla z letnimi gumami, če bo danes sneg. pa se mi je smejal, češ da saj ga ne bo! zjutraj 6.01 mi že zvoni mobi in pravi
, da naj raje vzamem taščin avto, ker ima zimske gume. pa pri nas je blo kar fajn belo, pa še ceste niso ble očiščene
joj, špelina@, tale vaša stara mama vam bo nardila sivih las! upam, da v domu najdejo sobo za njo, da bo lahko tam tudi ostala!
eva je spet doma, ker je včeraj dobla vročino. sma ble pri P, ker sem rabla bolniško za prejšnji mesec, pa jo je zraven še pogledal in ima spet vneto grlo. jst ne vem več, kaj naj. bom verjetno še poskusla s sirupom rdeče pese, če ji bo kaj pomagal.
včeraj popoldne sma šle s kolegico malo pofirbcat za obleke, tolko, da vem kako in kaj. sicer mi pa nobena obleka ni bla res všeč, tako da nadaljujemo z iskanjem 24.11. v LJ. slikce sem dala v album. upam, da jih lahko vidite. komentarji so dobrodošli!