writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del

clock-img

18.09.2009, 13:49

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: baki

no dons je moj šel v kika in kupil niku dva kompleta eno trenerkico pa ene hlače z majčko.

kik je zakon k je tok poceni pa lepe cotke...itak tko hitro prerastejo...

me smo tudi bile dva dni nazaj v kiku in nisem našla ene stvari za njouser posted image sem potem šla mal naokoli po drugih trgovinah pa našla fulll pa še poceni...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2009, 13:50

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ZARJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2009, 13:51

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Na hitro... sem učim....

Tisto je koruzni škrob od Podravke in se ga v kuhinji uporablja namesto moke....
Jaz ji ga dam pri zadnjem večernem obroku v flašo... namen je, da naredi malce oblogice v želodčku in ta ima potem občutek sitosti, tako da se naj ne bi ponoči več zbujali zaradi hranjenja.... to naj bi bilo do takrat ko bi uvedli še večerni obrok GH. Ni nič škodljivo in na naši punci ni pustil nobenih sledi, le to, da smo spali bolj ponoči. user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

18.09.2009, 13:51

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Nič... šibam, se potem spet tipkamo... ajd čao.

So what....

clock-img

18.09.2009, 15:23

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Na hitro... sem učim....

Tisto je koruzni škrob od Podravke in se ga v kuhinji uporablja namesto moke....
Jaz ji ga dam pri zadnjem večernem obroku v flašo... namen je, da naredi malce oblogice v želodčku in ta ima potem občutek sitosti, tako da se naj ne bi ponoči več zbujali zaradi hranjenja.... to naj bi bilo do takrat ko bi uvedli še večerni obrok GH. Ni nič škodljivo in na naši punci ni pustil nobenih sledi, le to, da smo spali bolj ponoči. user posted image user posted image user posted image

a je to to
user posted image

clock-img

18.09.2009, 15:37

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image
Jaz ji dajem tega...ga tudi pri kuhi uporabljam....user posted image

So what....

clock-img

18.09.2009, 15:41

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Mihailo- ne razmišljal preveč o padcu, bo bolje zate... če je z njim vse ok pa sploh!!

vse raznirazne slike in posnetki bojo tukaj konec  tedna, nimam časa...user posted image

Pa danes sem prijavila Vita na lumpijev tek-na maraton....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

18.09.2009, 16:02

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

user posted image
Jaz ji dajem tega...ga tudi pri kuhi uporabljam....user posted image

ok hvala...bom probalauser posted image

clock-img

18.09.2009, 16:04

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mihailo- ne razmišljal preveč o padcu, bo bolje zate... če je z njim vse ok pa sploh!!

vse raznirazne slike in posnetki bojo tukaj konec  tedna, nimam časa...user posted image

Pa danes sem prijavila Vita na lumpijev tek-na maraton....user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne razmisljam,upam,da bom tut sanjat nehala...super za tek...komi cakam slikice in posnetke user posted image

clock-img

18.09.2009, 16:51

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Kolk ste pa dons zgovorne! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

18.09.2009, 17:25

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

ojla punce

Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležalauser posted image user posted image user posted image ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase neuser posted image . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše.

Upam da ste ostale zdrave pa vaši sončki tud.

grem nazaj ležat user posted image

clock-img

18.09.2009, 17:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla punce

Se nisem nič javljala ker sem dobesedno obležalauser posted image user posted image user posted image ja od srede naprej je šlo samo še na slabše. Taka sploh ne vem kdaj sem nazadnje bila, tako da za otročka nisem mogla skrbeti, še sama zase neuser posted image . Dons so me dali še na infuzijo in sem sedaj že malce boljše.

user posted image

clock-img

18.09.2009, 17:55

clock-img

pencil-img

3845

ojla punce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2009, 18:01

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

ojla punce

user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

18.09.2009, 18:37

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

ojla punce

o BOGICA..... čimprej se pozdravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa, a ne bi mogla iti jutri v Benetke???user posted image

So what....

clock-img

18.09.2009, 19:10

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mlea koliko zlick das skroba ?eno ane?

clock-img

18.09.2009, 19:11

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ojla punce

Bogica,sem te pogresala sam nikakor nisem to napisala...upam,da se cimprej pozdravisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 19:47

clock-img

baki

pencil-img

3242

ojla punce

želim ti hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 19:49

clock-img

baki

pencil-img

3242

nik zaspal katja še ne.upam da bo dons bol mirno spala.

clock-img

18.09.2009, 20:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

rabim PDP-je od:

-hedviga
-sjmm
-alter_ego
-sazi
-baki

clock-img

18.09.2009, 20:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mlea.......za jutri ti želim:user posted image .......imaš moje in Hanine pestkeuser posted image

clock-img

18.09.2009, 20:25

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea.......za jutri ti želim:user posted image .......imaš moje in Hanine pestkeuser posted image

tudi me punce se pridružujemo s pestkamuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2009, 20:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: cita

sem prepričana da bo šlo,ker se je tako pridno učilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 20:27

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

kaj pa shuko ste kaj slisale? Upam, da je vse vredu in da lepo napredujejo

clock-img

18.09.2009, 20:29

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: cita

sem prepričana da bo šlo,ker se je tako pridno učilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam s tabo Majchyuser posted image user posted image user posted image pridna študentka...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem