writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del

clock-img

04.09.2009, 08:31

clock-img

baki

pencil-img

3242

dobro jutro.....deževno jutro....kull tamali tečen ko zmaj noče zaspat moj pa pop.službo tk da že pripravljam za kosilo da nebom rabla pol noret

clock-img

04.09.2009, 08:38

clock-img

witto

pencil-img

1014

Dobro jutrouser posted image ,čvekice,kako ste kaj? Veste, včeraj je bil 3.9.in točno na ta dan,sem lani začutila prve brcike, sem kar user posted image od sreče.No včeraj,na ta datum, se ja pa Matija sam prvič vsedel,in ko mu je to uspelo,se je tako začel krohotat,da je bilo veselje. Mami pa spet vuser posted image ,od sreče.da ga imam.

clock-img

04.09.2009, 08:41

clock-img

witto

pencil-img

1014

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!

Gaja ma glivice in je dobila canesten kremico...Upam, da bo pomagalo!

Jst sem pršla iz šopinga ob 20h...user posted image user posted image user posted image   Kupla neki sebi (pulovr) in Gajčiki (pulovr, hlače, nogavice), zdej pa si z mojim kuhamo pašto...Lakota! user posted image user posted image user posted image

surf, zanimivo darilo! user posted image user posted image user posted image

Hmm, ostalo bol preletela, tako da sm brez komentarjev!

Nočko! user posted image user posted image user posted image

Sunny, glivice je imel tudi Matija,ko je imel 3m.Pa nam je p dala canesten, pa olivno olje mešano z zinkovim,in čez še hladilno,to sem mazala 3 dni pri vsakem previjanju,in da potrkam, do danes se mu ni več pojavilouser posted image

clock-img

04.09.2009, 08:44

clock-img

witto

pencil-img

1014

neki mi je zabrbljalouser posted image .........
Sunny,tudi Matija je imel glivice,ko je imel 3m.In nam je p dala olivno olje mešano z zinkovim,pa canesten,in čez še hladilno,to sem mazala 3 dni,pri vsakem previjanju,in hb,je bilo vse ok. Samo,ko sem videla kako to izgleda,me je prav grozauser posted image . A ja,pa plenice sem menjala,iz pampersk,sem šla na baby beauty

clock-img

04.09.2009, 08:47

clock-img

witto

pencil-img

1014

Žiga,Nik in Dominikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice

clock-img

04.09.2009, 08:54

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

grem še malo na Ikeino stran brskat...bo Patricija sobico v kratkem dobila in bova kar tam po vsej verjetnosti kupila....

LEPO IN MIRNO NOČKO.

Jaz se tudi poigravam z mislijo, da bi Evi sobico kupila kar v Ikeiuser posted image

clock-img

04.09.2009, 08:56

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

user posted image

clock-img

04.09.2009, 08:58

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Dobro jutro......mi smo slabo spali. Evi ima laringitis, tako da smo ponoči delali parne terapije v kopalniciuser posted image . Zdaj je malo bolje, vročine nima, ima samo hripav glas in malo še "tisti" kašelj. Pa nosek je še malo smrkav. Upam, da se tokom dneva poštima.

So what....

clock-img

04.09.2009, 09:03

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ŽIGI,NIKU,DOMINIKU-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:07

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dobro jutrouser posted image ,čvekice,kako ste kaj? Veste, včeraj je bil 3.9.in točno na ta dan,sem lani začutila prve brcike, sem kar user posted image od sreče.No včeraj,na ta datum, se ja pa Matija sam prvič vsedel,in ko mu je to uspelo,se je tako začel krohotat,da je bilo veselje. Mami pa spet vuser posted image ,od sreče.da ga imam.

kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:07

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

PIKI (boma2) VSE NAJBOLŠE ZA 5. ROJSTNI DAN!!!
user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:12

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Se podpišem....

Predvsem Evita pošilja poljubčke Žigcu.....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 4.9.2009 9:14:04 >

So what....

clock-img

04.09.2009, 09:13

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Dobro jutro:)
na hitro pozdravim pol pa delo kliče

Tole je naša nova preproga:

user posted image

Florjan je želel kr spat na njej:

user posted image
user posted image

Takole pa benjamin izkortisti dopoldne za igranje s Florjanovimi igračami:)

user posted image
user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:17

clock-img

witto

pencil-img

1014

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:19

clock-img

witto

pencil-img

1014

Katjuša fulllll lepe slikice,pa preproga je tudi lepauser posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

katjuša.......lep tepihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Florči je pa čist drug z novo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
witto.......lušten avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.......user posted image user posted image user posted image zate in Evito

clock-img

04.09.2009, 09:39

clock-img

timy

pencil-img

846

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:40

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro......mi smo slabo spali. Evi ima laringitis, tako da smo ponoči delali parne terapije v kopalniciuser posted image . Zdaj je malo bolje, vročine nima, ima samo hripav glas in malo še "tisti" kašelj. Pa nosek je še malo smrkav. Upam, da se tokom dneva poštima.

user posted image user posted image user posted image user posted image da bo Eva čim prej bolje

clock-img

04.09.2009, 09:41

clock-img

baki

pencil-img

3242

kakšno vreme za bruhat.katjuša...lep teph imaš a to je v otroški sobi?

clock-img

04.09.2009, 09:42

clock-img

timy

pencil-img

846

Katjuša Florjan je pa čisto v stilu z novo preprogouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 09:45

clock-img

baki

pencil-img

3242

mlea...veš tudi naša katja je mela laringitis.pol sva se pa kr v kopalnici igraleme je strah da bi ga nik tudi mel.šele pri 7 letih pride ven.ponavadi je težko dihala ko je bla prehlajena.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 10:11

clock-img

baki

pencil-img

3242

10.9.bo nik dopolnil 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image .kok mine takoj bo konc porodniške.

clock-img

04.09.2009, 10:20

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: baki

kakšno vreme za bruhat.katjuša...lep teph imaš a to je v otroški sobi?

ne ne ta je v dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image ja igrač je res tolk da bi lahko bla otroška.....
otroška je ful mala in se bolj težko tam igrata.... no florjan se že beni je pa premali in da ga ne bo zeblo smo kupli ta tepih.... pa tud bolj mehko je če se tle bucne ob tla....

v otroški je takle... (slika je iz faze ozdelovanja otroške sobe, zdej je not taka gužva da ni kej slikat.... jo bom pol mal poslikala ko se beni naspi)
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem