writing-img

šola v naravi

clock-img

04.06.2005, 23:09

clock-img

india

pencil-img

5342

Hehe, v domu ostarelih:)-:)-:)-:)-

clock-img

04.06.2005, 23:22

clock-img

Anonimen

Ajoj... ne..... v vrtcu... še najraj:duda:

clock-img

04.06.2005, 23:32

clock-img

india

pencil-img

5342

Pa ne mislit, da tam ne moreš skasirat kakšne taprave!
Tudi tam znajo bit zelooo pametni, sicer bolj starši kot otroci, ker pri nas na žalost še vedno velja miselnost, da so vzgojiteljice manjvredne kot učiteljice, a vseeno, tudi otroci znajo bit prav hudičevi že v vrtcu!

clock-img

04.06.2005, 23:33

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Kolikor se spomnim sem imela s seboj na izletih v OŠ vedno absolutno premalo denarja. In kaj vse sem si primesla domov...od hrčka, do papige, 10kil moke iz Babičevega mlina, neke obeske in torbice...same bedarije!

Kolikor ji boš dala, toliko bo porabila. Ampak za teden dni se mi zdi 5tisoč več ko dovolj!
;):zmeden2:;)

Upam da se bo lepo imela! Saj veš kako lepi spomini so to...:rozica:

clock-img

04.06.2005, 23:40

clock-img

india

pencil-img

5342

Frutka, Anja ravno pravi, da če gre po tvojih stopinjah, bo probala medveda prinest domov:)-:)-...
Ja, saj se jaz tudi spomnim, da smo iz izletov nosili tristo čuda, no, živali sicer ne, ampak od olivnega olja do obeskov in kap in plišastih igrač, v glavnem vse, samo denarja ne.
Ja, saj to je to, hrano in pijačo itak imajo tam gor, a nekaj vseeno rabi,čeprav doma zdaleč ne porabi 5000 v enem tednu za take zadeve.

clock-img

04.06.2005, 23:57

clock-img

Anonimen

Miška.... če se bojo zapeljali do črne pa bo mende res medveda domov prinesla....:)-

clock-img

04.06.2005, 23:59

clock-img

india

pencil-img

5342

Ne vem kam bi ga dali, še za muho ni več placa:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem