writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

07.10.2009, 21:50

clock-img

Anonimen

zvezdica kere taprve, a ne k jih bom jst kupla, a une k so plohi tud všečuser posted image u bistvu oboji ti, k jih bom si kupla, so fejk uggic....sam men je čist preveč denarja to, original.....tile me bojo pa tud ziher eno sezono zdržaluser posted image

mimi a veš da nisem ziher....nisem pet nosla ma....uf...predn sem z ulo zanosla sm jih, pol pa res ne vem če sm jih še kdaj obulauser posted image

clock-img

07.10.2009, 21:50

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

eh, nič se ne spomnim, ker mi je čičolinino pojavljanje tu zbrisalo spomin user posted image

user posted image user posted image a, vrtnica sploh že ve, da je napadenauser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

07.10.2009, 21:52

clock-img

Anonimen

rezka a so vam všeč keri škornjiuser posted image da n bmo am  otrocih user posted image

clock-img

07.10.2009, 21:52

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

eh, nič se ne spomnim, ker mi je čičolinino pojavljanje tu zbrisalo spomin user posted image

user posted image user posted image a, vrtnica sploh že ve, da je napadenauser posted image user posted image

se je 1x po tistem javla, sam nč komentirala....sam zdej ne vem, al je tolk pametna, da se ji ne da spušat tolk nizk, al sploh ni opazila ? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 21:53

clock-img

Anonimen

klejem tule, k mi pol črk ne zagrabi na tipkovnici in mi prjavi moj, da namest enih škornjev naj si raj tipkovnico novo kupimuser posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 21:53

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

krtekxx sem tud vse prebrala, komaj čakam na nadaljevanjeuser posted image . pa vsaka ti čast, pogumna ženska siuser posted image user posted image user posted image user posted image

se čist strinjam ....kar nisem mogla nehat brat

clock-img

07.10.2009, 21:54

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rezka a so vam všeč keri škornjiuser posted image da n bmo am  otrocih user posted image

ma dej ta prve naroč, k so najkulejše, pa še zame ene user posted image user posted image user posted image

dej mi povej kaj rabim, da bom nekoč tud sama lahko takole prek neta naročvala?

clock-img

07.10.2009, 21:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ma dej ta prve naroč, k so najkulejše, pa še zame ene user posted image user posted image user posted image

dej mi povej kaj rabim, da bom nekoč tud sama lahko takole prek neta naročvala?

u bistvu ne rabiš nič, mal jajcuser posted image pa mastercarduser posted image je fajn če maš, da se lohk v paypal sistem prijaviš, ker večina zahteva plačevanje preko paypala, ker je najbolj simpl, najhitrej, pa ne more do zlorab prihajat...sam marsikje se pa da tud prek navadnih bančnih prenosov, ma kolkr se zmeniš s prodajalcem....

clock-img

07.10.2009, 21:56

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

da namest enih škornjev naj si raj tipkovnico novo kupimuser posted image user posted image

zdaj ti vsaj zbiranje mal bol počas laufauser posted image ....jaz že, če mi tipkovnica dela, morem it včasih kakšne črke nazaj po besedilu not vstavljatuser posted image

clock-img

07.10.2009, 21:57

clock-img

farfala

pencil-img

1760

ulla a aglice so ti všeč?user posted image , meni se pa zdijo smešne, ampak lani sem ene probala, ker me je zanimalo, če so vsaj udobni ti škornji pa se mi je zdelo, da ne znam več hodit v njihuser posted image

clock-img

07.10.2009, 21:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

da namest enih škornjev naj si raj tipkovnico novo kupimuser posted image user posted image

zdaj ti vsaj zbiranje mal bol počas laufauser posted image ....jaz že, če mi tipkovnica dela, morem it včasih kakšne črke nazaj po besedilu not vstavljatuser posted image

bi mogla tipke vn pobrat pa spucat, to je od kave vse zabetonirano....sam nisem ziher če bi jih znala prov nazaj nadevat, to bo šele zbrka poluser posted image

clock-img

07.10.2009, 21:59

clock-img

Anonimen

farfala kere si probala, aune kosmate, al une štrikaneuser posted image

clock-img

07.10.2009, 22:00

clock-img

farfala

pencil-img

1760

farfala kere si probala, aune kosmate, al une štrikaneuser posted image

rjave, kosmateuser posted image

clock-img

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Pozdravljene vse skupaj user posted image

Meni mi res ne gre pisanje, še manj pa tako lepo kot piše Krtekxx, jst sem bolj za alineje, pa nič polepšano. user posted image  Se pa moram zdej malo potrudit, ker Krtekxxova limonada si zasluži kar lepo pisanje. Tako, da se bom potrdudila in ji namenila par besed.

Krtekxx: najprej bi se ti rada zahvalila, ker si glede na to, da me sploh ne poznaš, delila tudi z mano tako ganljivo zgodbo. Nimam besed, ki bi opisale, kako velikega srca sta z možem, polna sta dobrote, pa če se zavedata ali ne. V času nosečnosti, kjer smo se nekatere ukvarjale z težavami, ki zdaj vidim sploh niso bile težave, ampak normalen potek nosečnosti, sta vidva poleg tega, da sta začela sprejemat vajinega prvega skupnega otročička, pa bolezni, premorala še toliko ljubezni in volje, da sta sprejela medse še dva fantiča. Verjamem, da vam bo na tem svetu še presneto lepo, saj se tako dobrim ljudem s tako čudovitimi dejanji, vse dobro mora poplačati s še boljšim.

Sicer sem prebrala le o posvojitvi, ostalo sem le na hitro preletela, saj bi si rada vzela čas in v miru prebrala.

No, to je bilo iz srca, dolžna sem še moje podatke, saj sama vas spremljam že več kot leto, poznam vas zelo dobro, vi pa mene ne, mislim, pa da je čas, da tudi vi mene mal spoznate. Vse to pa v naslednjem sporočilu, upam da si bom kmalu vzela čas.

clock-img

clock-img

yelci

pencil-img

279

krtekxx vidim,da so vsi prebral tvojo zgodbo in so navdušeni,zdej me pa taaakkk firbecuser posted image .A lohk še men pošlješ,kaj rabš moj mejl?
Vrtnica je pametna in je raje tiho,najbolj,da tud ti zvezdica prekinš,k sam tko se je bomo znebluser posted image

clock-img

07.10.2009, 22:02

clock-img

Anonimen

ploha lej, TULE so sami tak stil user posted image ma jst bi skor vse melauser posted image

clock-img

07.10.2009, 22:04

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

da tud ti zvezdica prekinš,k sam tko se je bomo znebluser posted image

user posted image kot nekakšnega virusauser posted image

clock-img

07.10.2009, 22:06

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ploha lej, TULE so sami tak stil user posted image ma jst bi skor vse melauser posted image

ma dej ka so hudi user posted image user posted image user posted image ej kako se pa to nos, a čez kavbojke? a pod kavbojkam??

joj ka bi res ene mela....sam prej morm skujšat, sicer pa počakajo....bom mojga prašala, če je kreditno sposobn user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 22:07

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

pa kako veš kolk stanejo? kako se to pretvor? res mam mim uprašanja, sam če pa ne vem user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 22:10

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

x*y*z: a je tvoj mož tud gor? ker nas en mož* bere? user posted image user posted image user posted image

predvidevam, da k teb paše, k ma zvezdico user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

1 € je 0.94 funta....tam nekje....

clock-img

clock-img

farfala

pencil-img

1760

ploha, zakaj bi pa za škornje obut morala shujšat?user posted image

ampak topli pa verjetno niso ti sugar bootsuser posted image

clock-img

clock-img

rubica

pencil-img

741

ploha sploh ti ni treba shujšat za škorne!!!!! pomoje bi ble lepš, da maš hlače notr

clock-img

07.10.2009, 22:12

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ploha sploh ti ni treba shujšat za škorne!!!!! pomoje bi ble lepš, da maš hlače notr

valjda, se ja morajo videt

clock-img

07.10.2009, 22:13

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

zato, ker sem grozna, če bi mela škornje čez kavbojke, tako mi je namreč všeč user posted image user posted image

a veste da je kozmus končal kariero?? user posted image   pa tak simpatičen dečko mi je user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem