writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

22.10.2009, 15:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Q: čiščenje noska s fiziološko....dobila sem info, da je treba fiziološko tako vlivat v nosnico, da otrok dol požirauser posted image ....jaz sem vedno tako delala, da je otrok na boku in mu na drugi strani ven teče, če je možno seveda

jp...na boku sam  malim dojenčkom, dokler še ne držijo glave itd. pol pa v pokončnem položaju, da je mal naprej nagnjen otrok, pa enakomerno brizgat, da na drugi strani ven priteče, kar pa ne priteče, oz. preden fiziološka prebije, pa more otrok požirat.

mam vse izklopljeno, mi za silo dela comp, bi mogla neki narest, sam je nemogoče....pa klik tud očitno preveč požre, k mi skoz ven meče...sej za vikend zrihtamo mendauser posted image

otroka sta pa obupno sitnauser posted image moj dela do zvečer...

ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image študiram če sem kej v glavo udarla zadnje dniuser posted image ampak bo šlo, če si dober, si doberuser posted image

clock-img

22.10.2009, 15:40

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ronja,a  pa gre na ta način v želodec...a se kej ustavi? še eno vpr, k si biolog..berem, da imajo enkatere danes problem s pikapolonicami, češ  da jih je po celi fasadi ogromno.kaj je to

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.10.2009, 15:42

clock-img

Anonimen

sonček sej smrkelj načeloma ne gre v želodec, smrkelj mora na drugi nosnici ven porinit....sam če je nos fejst zamašen, pa preden fiziološka prebije, mora to tečt v grlo, mora otrok požirat. zato pa se ne sme s ful šusom, ker mu vse v ušesno trobljo nabiješ, pol je pa štala....

clock-img

22.10.2009, 15:48

clock-img

ronja

pencil-img

15289

onja,a pa gre na ta način v želodec...a se kej ustavi? še eno vpr, k si biolog..berem, da imajo enkatere danes problem s pikapolonicami, češ da jih je po celi fasadi ogromno.kaj je to

hehe, kar požreš dol, gre v želodec, seveda. Kje se ustavi? Na wcjuuser posted image . Pač, kar ni uporabnega, gre skoz, kot ostalo;)
Tole s pikapolonicami pa nimam pojma, kdo ma probleme z njimi. Verjetno grejo pikapoke zdaj not, ker je bolj toplo. One so žuželke, ki nimajo stalne telesne temparature in se zavlečejo na čim bolj toplo, da ne bi zmrznile. V naravi v tla, zdaj, ko so pa hiše tople, bi šle pa tja, če bi lahko...

ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image študiram če sem kej v glavo udarla zadnje dniuser posted image ampak bo šlo, če si dober, si doberuser posted image

Kaj si si ti to zdaj naštimala? a ti ponoči delaš? kako misliš to dopoldne bit s froci - saj maš ulo v vrtcu, pa verjetno boš tut neota dala, a ne? če pa delaš ob delu, boš mela predavanja v gl. pet in sob., skratka čez vikend, brez skrbi.

clock-img

22.10.2009, 15:59

clock-img

Anonimen

Kaj si si ti to zdaj naštimala? a ti ponoči delaš? kako misliš to dopoldne bit s froci - saj maš ulo v vrtcu, pa verjetno boš tut neota dala, a ne? če pa delaš ob delu, boš mela predavanja v gl. pet in sob., skratka čez vikend, brez skrbi.

ne ne, predavanja so  med tednom pon. - čet. popoldan, zato bom takrat k mi bo mus it na predavanje oz. na izpite, mela otroke popoldan v vrtcu...moj bo tko delal, tašči jih pa kr ziher ne bom puščala....delat začnem menda 1. decembrauser posted image ajme....tko da ponoč bom delala, dopoldan mela otroke, popoldan letela na predavanje, zvečer pobrala otroke iz vrtca, vmes bom pa še gospodinjstvo furala in še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, na predavanja tko ne mislim glih na vse hodit, sam kolkr bo res mus, no, enkrt na teden bom že mogla it, da si kej skopiram zapiske in tko....bomo vidl....

clock-img

22.10.2009, 16:10

clock-img

farfala

pencil-img

1760

ulla opasna si mi tiuser posted image user posted image , pa saj si mlada in polna energijeuser posted image

Mi imamo polno pikapolonic in so danes prišle, ko je ful toplo pri nas, po moje jih je privabila rumena fasadauser posted image .a so še kje drugje tako navalile? Zdaj jih imam v spalnici 3user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:14

clock-img

Anonimen

pa saj si mlada in polna energije

ne glih tko mlada pa crnjena od dveh let neprespanih nočiuser posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:16

clock-img

ronja

pencil-img

15289

, zato bom takrat k mi bo mus it na predavanje oz. na izpite, mela otroke popoldan v vrtcu...

Hm, do kdaj mate pa vi vrtec odprt? Pri nas zaprejo ob 17h - predavanja so bila pa na podiplomcu kasneje...

clock-img

22.10.2009, 16:17

clock-img

Anonimen

vrtec ma popoldanski oddelek, letos do 21h, lani je bil celo do 21.30user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:17

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Ulla kako pa to da začneš delat že 1.12.? Mi je blo čudno ker vem da sva rodili na isti dan, men pa porodniška poteče 30.12. Tako da je prvi delovni dan 31.12. user posted image  

clock-img

22.10.2009, 16:20

clock-img

Anonimen

poteče mi 3.1. sam če hočm tko speljat, ko sem si zadala, ponoč na 4 ure, morm začet 1.12.  

clock-img

22.10.2009, 16:24

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Sori če sm preveč firbčna user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:24

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Sem hotla še napisat da dobra si user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:25

clock-img

Anonimen

eh ni sileuser posted image

clock-img

22.10.2009, 16:25

clock-img

Anonimen

comp še kr dela user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:37

clock-img

ronja

pencil-img

15289

comp še kr dela

ne boš verjela, smo opazleuser posted image

clock-img

22.10.2009, 16:45

clock-img

farfala

pencil-img

1760

ampak ulla, ko ti sem prideš, je pa takoj bolj živahnouser posted image
1. kdaj pa misliš ti spat?
2. a promet je perspektiven, so zaposlitve?

Malemu so pa copatki 6-12m premaliuser posted image , tista gumica ga ful tišči, ima ful rdečo črto na nogi, revež. 12 do 18m pa so mu še preveliki, da bi hodil oz. vstajal z njimi. Sem v kiku kuple ene mehke za 2 evra pa so še najboljšiuser posted image

clock-img

22.10.2009, 16:47

clock-img

farfala

pencil-img

1760

aja,ulla daj idi malo na stran 154 nouser posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 16:50

clock-img

Anonimen

kaj pa je tamuser posted image

clock-img

22.10.2009, 17:00

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj pa je tamuser posted image

uf zanimive stvari, tam bolj na koncuuser posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 17:14

clock-img

rubica

pencil-img

741

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

rubica, a tvoja princeska je shujšala al si jo eno ti sama doma tehtala drugo pa pri P.?

točno tako sami smo jo doma tehtali ijn še to v naročju user posted image , je pa tehtana v ra, tako, da jaz tej kilaži malo ne zaupam, ampak dokler napreduje je vesela itd, je vse ok pač je bolj manekenske postave.shujšala pa zih ni to bi pa opazila.

< Sporočilo je popravil rubica -- 22.10.2009 17:16:24 >

clock-img

22.10.2009, 17:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ulla vsaka čast

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.10.2009, 17:27

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Res je ko Ulla, pride na formu je pa pestro se pa skoz nekja dogaja in ful pišeuser posted image user posted image user posted image kar je dabest......

Naša ma pa spet cele roke v ustihuser posted image

Pa skoz bi stala.

Joj kolk ste ene priden pa študirat pa delat....

Groza jaz sem kar slabe volje ko berem zadnje čase tole da bo treba kaml delatuser posted image user posted image user posted image user posted image ker jaz nebi šla.

clock-img

22.10.2009, 17:30

clock-img

nina166

pencil-img

1786

ulla kje pa delaš, da lahko delaš samo ponoči?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

22.10.2009, 17:50

clock-img

rubica

pencil-img

741

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

*Joj kolk ste ene priden pa študirat pa delat....

_Groza jaz sem kar slabe volje ko berem zadnje čase tole da bo treba kaml delatuser posted image user posted image user posted image user posted image ker jaz nebi šla.

*se strinjam res ful pridne
_mene je tut groza user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem