writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

05.09.2009, 23:29

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Bi kar čepela danes tukaj, mi ni za spat. Sem še na vašo farmo pomislila... ampak, ne. Se mi res ne da kmetovat. Zju3 mi bo pa tamala po glavi skakala.

Kr neki.. grem vseen spat.

Vrtnica vsenajnaj za mini brzdej.

Farfala men ni tak stil všeč. Sej vidiš približno mojega brezglavega user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.9.2009 23:31:03 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

05.09.2009, 23:29

clock-img

Anonimen

jancci pa kva, asi mela kaka grozna očala goruser posted image user posted image user posted image

vrtnca živjouser posted image nč bat, tud zobki bojouser posted image

clock-img

05.09.2009, 23:31

clock-img

Anonimen

Sem še na vašo farmo pomislila... ampak, ne

user posted image user posted image

pa sej ni tolk, mal poklikaš krave pa kure pa mal kej požanješ pa poseješ, pa jabke pobereš in grešuser posted image zdej je u bistvu dohcajt, k so ble une jagode, je blo pa napetouser posted image

clock-img

05.09.2009, 23:32

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

jancci pa kva, asi mela kaka grozna očala gor

Mrak mi je na oči padel.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

05.09.2009, 23:33

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jancci pa kva, asi mela kaka grozna očala goruser posted image user posted image user posted image

pa pusti jo, če je sramežljivauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 23:35

clock-img

Anonimen

ok nouser posted image pol pa nčuser posted image

clock-img

05.09.2009, 23:35

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jancci pa kva, asi mela kaka grozna očala gor

pa pusti jo, če je sramežljiva

Ja no Ulla.. ne me!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

05.09.2009, 23:39

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Tele čeveljce-copate gledam. Kok majo vaši frocki dolge nogice-stopala? Moja ima cca 11cm. Ima dolge prste po njeni mamici.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

06.09.2009, 08:36

clock-img

khurde

pencil-img

2724

jutro!!!

jancci, lepo, lepo!

farfala, tut lepe, sam sebe si nekak ne predstavljam v nobeni poročni obleki sploh user posted image

moja nosi št. 20-21, ne vem, kok je to. mal ji je sicer prevelika, ji bom pa nogico zmerla, da vidim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala
kaj je že rekla babica od khurde, se mi zdi - so pač zvezdavi

user posted image

drugač se je pa men že parkrat, tut prej zgodil, da je bila sitna, pa je prišla ena kolegica na obisk, pol pa vse ok... al pa kdorkol drug... sam na konc ko pogledaš, kam pičijo al pa koga s pogledom iščejo, k jim kej ni ok, ti je vse jasno user posted image mama je le mama, pa tut če jo ma kdaj "preveč" na razpolago user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

06.09.2009, 09:14

clock-img

*m*o*j*c*a*

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

joj ekskjuzmi plohca, k mi je ušlouser posted image ...ja fajn datum... kje pa?

m*o*j*c*a - a ti sploh veš, kakšne lušte mi ti delaš ob branju tvoje diplome???? user posted image

zakaj že?? kakšne lušte pa?user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

clock-img

06.09.2009, 10:47

clock-img

barba

pencil-img

1746

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

barba: ne najdem user posted image user posted image oz. sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image dej pokaž jo nooo user posted image user posted image

tle je http://www.facebook.com/photo.php?pid=30694318&id=1316632167

Sonček - trenirko sm eno zašila, 2 mam še odrezane.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

06.09.2009, 12:43

clock-img

Anonimen

barba to pa je bla res čist posebna oblekauser posted image čeprov zame to še zmeri niuser posted image

sonček jst sem dons z unim redkim gelom oprala cunje, pa je čist fajn....sem dala zravn tud ono trenerko, k jo je ula včeri na pikniku totalno posvinjala, pa je šlo  vse dol, cunje so fajn oprane, mehke, dišeče...tko da je kul, sam gosto pa res ni. zdej perem še bele cunje, pa da še to vidmo..

khurde a dej, a tolk ma veliko nogicouser posted image ula nosi 21-22 čevljeuser posted image

clock-img

06.09.2009, 12:58

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Neki vas na FB-ju klikam če me marate?! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

06.09.2009, 13:08

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jancci: huda oblekca, verj ušeč mi je user posted image sm te poklikala nazaj user posted image

barba: ja neki posebnega si to uštimala user posted image čeprou to pa ni zame user posted image user posted image bolj zarad barve kot modela user posted image

men se pa dons gode, al pa tud ne kokr pogledaš, fnt pedena meto, uzuni jo vozička, spotoma pa ponfri dela,..pa sj ni tko slab user posted image user posted image user posted image ja jest se pa učim user posted image

clock-img

06.09.2009, 13:25

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Ploha hvala. Dej še tele naše babe mal poklikej, k vseh ne poznam.. za sončka, ullo, barbo in khurde vem, ostalo mi pa ni nič jasno kera je kera!?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 6.9.2009 13:26:31 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

06.09.2009, 13:50

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

kako nej jih poklikam....

clock-img

06.09.2009, 16:24

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

kako nej jih poklikam...

Na svojem FB-ju klikneš tisto osebico, ki misliš, da jo jest poznam in čisto spdaj v levem stolpcu klikneš, da to osebo predlagaš svojim prijateljem, se pravi meni! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

06.09.2009, 16:55

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

kako nej jih poklikam...

Na svojem FB-ju klikneš tisto osebico, ki misliš, da jo jest poznam in čisto spdaj v levem stolpcu klikneš, da to osebo predlagaš svojim prijateljem, se pravi meni! user posted image

ko si že ravno pri tem, pa naredi še to meni, prosimuser posted image

clock-img

06.09.2009, 18:06

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

HVALA BABE, sam da mam deu user posted image user posted image user posted image hec, bom zdeleuser posted image

clock-img

06.09.2009, 18:29

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

zdej sm vama predlagala: zvezdica, symona, petra88, kiara, PAJO, lunica12...

clock-img

06.09.2009, 19:45

clock-img

farfala

pencil-img

1760

pridna, pridna plohauser posted image , samo katera je katera pa ne bom vedelauser posted image

Samo ima stopalo dolgo skoraj 12 cm, to je št.20, verjetno bom naročila kar one od 12-18m
ulla a se kaj raztegnejo ti copatki?

barba, mene pa zanima kak si možeka prepričala, da je oblekel pinki kravato, moj to živ ne bi oblekeluser posted image

Jaz sem tudi danes oprala 1. z gelomuser posted image , jutri pa še belo.Sem dala nekaj kapljic eteričnega olja grenivke not, samo se nič ne vonja.Kolk moraš dat tega not? Preveč pa tud ne sme bit, ker verjetno draži kožouser posted image

clock-img

06.09.2009, 20:20

clock-img

barba

pencil-img

1746

farfala - sploh se ni upiru k sm mu rekla, da more zraven pasatuser posted image . Moj zihar nebi rdeče gor daluser posted image , druge pa niti niso problem.

Dons je bil en tak glup danuser posted image , še sreč, da ga bo kmal konc. Tamaledva sta bla cel dan tečna, sej Tine je že ponoč najedal. Lih vsak drug dan mi pusti ponoč 4 ure v kosu spat.user posted image user posted image Pol je še mož neki jamru, da ga želodec boli... v glavnem sitni otroc na kupu. user posted image
Še dobr, da sta Meta in Tine ob pol 8h zaspala, ta velk otrok pa itak že cel dan kavč pegla.user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

06.09.2009, 20:40

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

farfala: imaš ZS, na katerm sem ti vse priimke skup dala pa nicke,...pa za vročo čokolado boš dala user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 20:41

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

mi smo popoldne spal, zdej se mal, ampak resss mal učim, lačna sm spet user posted image user posted image ,....mami mam na obisku oz. merka meto...

clock-img

06.09.2009, 20:42

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

kje pa je mimi???? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem