abc, mestno dekle
dobrodošla
uršika, prijavi se za srečanje 25.9. (dokler je še plac
), do takrat bo pa mogoče pri dragemu že super stanje al te bo pa malo nateral naokol
a dej, mimi user posted image kajga mačka pa mate pol touser posted image sori, sam mn je smešnouser posted image
ti se kr smej....očitno je razvajen

, velikanski (9kg) maček....moj

ga ima že itak polno kišto zaradi dlak, ki so vsepovsod....zdaj s tem čohanjem se je pa izpad še povečal
Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jancci, pr nas na sestanku v vrtcu so včeraj rekli, da bodo za otroke v takšnem stanju eno posebno sobo zrihtal in bodo tam počakali dokler ne pridejo starši po njih (ukrepi prašičje gripe).....mi te bomo pa sam za sosednjo mizo posadili in malo bolj glasno govorili
včeraj pred sestankom vprašamo nejca kaj bo rekla vzgojiteljica, če jo vprašam, če vse poje

....in nejc, rekla bo ja....in pol če jo vprašamo, če ubogaš....nejc, hmmm ne bo se spomnila