povzroča da so otroci odvisni - Ulla če gledam po našem- bi rekla, ker se kar trese ko vid čajek in ga naravnost obožuje. No, pa imam že probleme z odvisnostjo, kaj še bo, ko zrasteuser posted image .
ne verjamem takim trditvam. Ker sem z določenimi podatki res pri koritu in dokler mi kdo ne dokaže ne verjamem. Sploh pa kontrole otroške hrane in vsega kar je za dojenčke niso take da gre vse lahko mim. .
Sicer pa naš liam je skoz pil ta čaj (sploh ko je imel kolike, ker mu je full pomagalo), ko sem mu dala vodo jo je pil normalno.
Torej ni bil odvisen. Če je bil žejen je pil kar si mu dal.. Do 2,5 leta ga je dobival tudi ponoči in že pripravljeno mleko od alete (pač nisem bila tako osveščena kot danes) pa ima popolne zobke, niti ene luknjice, lepi, nič gnili. Pa prvi zobek je dobil pri dveh mesecih.
Pa naj še poudarim, da on ni rad jedel nič razen rib in čokolina in tega mleka in je bil vedno adiji zdrav, s popolno krvno sliko...... Tko da to o odvisnoli v izoli na izola boat showu...šmensi vam povem, sam dnarja nii ne drži, še manj o gnilobi. Zakaj tko trdim, ker imam dve prijateljici, ki dosledno upoštevata navodila nič hippovih kašic, nič čajev sam vodo, pa imata obe tamali(ena pri 2,5 l) ena pa skor 4ih GNILE BERI ČRNE zobe.
Moj otrok poje skuto s sadjem, ŽE PRIPRAVLJENO od LJ mlekarn, poje hipovo kašico zunaj, ker tok požrtvovalna pač nisem da bom vlačila mikserje s seboj, pa je milupine kašice je tudi doma. Jast res verjamem, da ene vse skoz pripravljate, kuhate in delate iz osnovnih žit, sam res ni treba mal da ne kamenjat tistih mamic, ki to ne počnemo tako dosledno. Že nekaj časa berem, ko ena nekaj skritizira, vse potegnete zraven, napr STOLČEK Prima pappa (ulla to leti nate pa no hard filings ampak naj vsaka kupi kar ji paše, če ene tega nimate ali vam je všeč drugo ni treba skritizirat, še manj če to reč sploh ne poznate. Naprimer, enim je všeč ikein stol, meni ni pa to lih ne trobim kok je meni zanič, pač mi ni všeč, ma ni treba ga zamerit vsem), potem kašice,ma ne da se mi naštevat.... v glavnem, kar hočem povedat, da stvari niso črne in bele in od hippovega čaja ne bo noben otrok v" komuni" končal. Morda kakšna mamica da otroku v najboljši veri ta čaj ker otroka pomiri, pol pa tu na forumu prebere tako močne besede kot je naprimer odvisnost.... Ma ne vem no. Sem vam pač morala povedat da temu ni čist tako.
Zdaj ko sem ves vesoljni svet obvsetila kaj mislim grem spat.
aja, pa BTW danes smo bili na izola boat showu, ma šmensi ni kaj rečt sam kaj ko ni dnarčkov dovolj. Bi pa jast imela jadrnico. No grem spat.
NOČKO