Zadnji članki

18 izjemnih porodnih fotografij!
V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum pritlikavosti
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

ojej....kak ste zrihtali?
se je pol david zbudu in zaspala zraven. bi blo bolš če bi šla že ob 8h z njim spat, ker noč je bla spet katastrofa. vsako uro se je zbudu, bog ne daj mu dude pokazat, to pade v tak jok
je pa tud že od pol7 pokonc, zdej čakam, da gre možek v službo, midva pa spat
in čakam na boljše cajte..
not u njihovih uličicah, k nimajo nič označeno, komaj veš po kateri strani se morš vozit, in še pojma nimam o italjanščini
Kako sta rešila poniči?
....zbijali temperaturo s calpolom, hlajenjem v kopeli, obkladki, beljakom na podplatih,....pod 38°C nismo prišli....še ne bi tolk zbijal, če ne bi bil tak bogi, jamral, da ga boli glava, nogice, driskal je enih 5X....zdaj pa ima 37°C in sem P. rekla, da pridemo, če bo temp. spet naraščala in je ne bomo mogli zbit drgač se bomo pa borili kr doma....takega za okol vlačit mi ni glih
- tabletke delajo
, nič mi to ne paše, ker je siten, samo mogoče so spet zobki na pohodu.
.